Prima Pagina Google Nexus 6/X Shamu – un competitor pentru iPhone 6 Plus de la...

Nexus 6/X Shamu – un competitor pentru iPhone 6 Plus de la Google

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au creat panica in randul managerilor Samsung si au generat vanzari record pana acum, insa Google le pregateste nu unul, ci doua terminale competitoare. In imaginea de mai sus aveti ceea ce este prezentat a fi Motorola Nexus 6/Nexus X “Shamu”, un smartphone cu ecran de 5.95 inch care are o rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli, 498 pixeli per inch, o baterie de 3200 mAh si o camera principala de 13 megapixeli.

  In ciuda ecranului enorm, acest terminal va concura pe piata cu iPhone 6 Plus, chiar daca Google dezvolta Nexus 6 special pentru dezvoltatori, destui vor fi interesati sa-l cumpere de la companie. Separat de acest Nexus X, compania Google pregateste si un model cu ecran de 5.2 inch, care va concura fara discutie cu iPhone 6, insa deocamdata nu se cunosc specificatiile sale, desi exista sanse mari ca el sa aiba un ecran cu rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli si o baterie de peste 2000 mAh.

  Cele doua terminale sunt testate in momentul de fata de catre compania Motorola in vederea lansarii si ar putea ajunge in saptamanile urmatoare la operatorii de telefonie mobila din SUA.

 • Razvan

  are ecranul enorm dar daca va avea dimensiuni mai mici sau apropiate de iphone 6 plus cine este in avantaj ?

 • 1amic

  Toata lumea vrea sa concureze cu iphone.De ce?Mi se pare logic sa compari 2 telefoane ,in primul rand ,care au acelasi sistem de operare,dar Android vs Ios,este alta poveste…Cum sa cumperi iphone ,daca-ti place android?si invers,daca preferi ios,atunci te multumesti cu ce ofera Apple…sunt destui.Performantele sunt apropiate la modelele de top oricum,camera oricum nu se compara cu un aparat foto,aplicatiile sunt cam aceleasi..asa ca ramane sistemul de operare

 • radu

  Slab si LG g3 la semnal un iphone3gs îl baga in buzunar iar google urat

 • CLAUDIU DANIEL

  Ia bagat in panica , deja Samsung a devansat lansarea noului lor model !:( 🙂

 • Pingback: REVIEW iPhone 6 Plus | iDevice.ro()