Prima Pagina aplicatii Facebook Messenger update aduce o schimbare importanta

Facebook Messenger update aduce o schimbare importanta

  Facebook Messenger este o aplicatie dezvoltata de catre compania Facebook pentru a forta posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch sa paraseasca aplicatia Facebook pentru a discuta cu prietenii aflati pe celebra retea de socializare. Aplicatia nu este in gratiile multor utilizatori, insa in cursul acestei seri cei de la Facebook au lansat un update pentru ea, Facebook Messenger compatibil cu iPhone 6 fiind acum disponibil in App Store.

  • Now updated for iPhone 6

  Ce inseamna compatibilitatea cu iPhone 6? Ei bine intreaga interfata a Facebook Messenger contine acum elemente grafice de rezolutie mai mare care sunt afisate clar pe rezolutiile noi ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, deci veti avea o experienta de utilizare mult mai buna pe aceste terminale. Facebook Messenger este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

  • Bogdan Zamfir

    Cea mai hidoasa aplicatie ever!

  • angelo

    Pe 5s e vreo diferența?

  • Melody

    Pe langa faptul ca e greoi sa te intorci din messenger in facebook (si invers), mai apare si rahatul de notificare sa iti spuna sa activezi notificarile din iOS. La fel si la whatsapp. Vor probabil sa inchida whatsapp la un moment dat si toata lumea sa foloseasca rahatul lor.