iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5 – care este mai rapid ? (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=oE8jHskLNfQ&w=580&h=370]

  Pentru ca iPhone 6 este atat de popular, cineva s-a gandit sa faca o comparatie intre terminalul celor de la Apple si flagship-ul Samsung Galaxy S5 produs de catre compania Samsung. In clipul video de mai sus veti vedea o comparatie privind performantele iPhone 6 si Samsung Galaxy S5, iar in majoritatea aplicatiilor sau task-urilor rulate iPhone 6 este mai rapid decat Samsung Galaxy S5, singurele teste in care terminalul celor de la Google a castigat fiind cele in care este implicata folosirea conexiunii de internet.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5 care este mai rapid ?

  In cazul incarcarii aplicatiilor native ale iOS 8 si Android, iPhone 6 este mai rapid decat Samsung Galaxy S5, insa cand vine vorba de utilizarea aplicatiilor ce necesita conexiune la internet rezultatele au fost mixte. Problema cu aceste aplicatii este ca incarcarea informatiilor disponibile in ele se face din diverse servere de pe glob, iar in functie de congestia traficului acestea se pot incarca mai usor sau mai greu in anumite conditii, deci rezultatele lor sunt discutabile, indiferent ce terminal castiga. Daca luam in calcul si faptul ca o singura pagina a unui website a fost incarcata in tot testul, atunci intelegeti cat de irelevant este rezultatul obtinut pentru browsing, chiar daca ambele terminale au castigat.

  Cele mai sigure rezultate privind performantele terminalelor sunt cele privind aplicatiile native ale sistemului de operare, acelea incarcandu-se exclusiv din terminale, eliminand orice fel de indoiala cu privire la performantele finale.