Prima Pagina Android iPhone 6 – telefonul preferat al pedofililor ?

iPhone 6 – telefonul preferat al pedofililor ?

iPhone 6 romana iDevice.ro

  Saptamana trecuta directorul FBI s-a declarat ingrijorat din cauza faptului ca Apple si Google cripteaza datele utilizatorilor in iOS si Android astfel incat agentiile guvernamentale nu pot obtine acces la ele. Nimeni nu stie daca “lamentarea” are vreun fond sau e pur si simplu o tactica pentru a convinge lumea ca autoritatile nu au acces la date, cand in realitate il au, insa afirmatiile sale sunt secondate de altele ale politiei din Chicago care sustine ca iPhone 6 va fi telefonul favorit al pedofililor.

Apple will become the phone of choice for the pedophile. The average pedophile at this point is probably thinking, I’ve got to get an Apple phone.

  Seful departamentului de detectivi din cadrul Politiei orasului Chicago sustine ca pedofilii vor fi tentati sa cumpere iPhone 6 numai pentru ca autoritatile nu vor putea accesa datele lor si eventualele poze cu minori. Desigur ca afirmatia este una cat se poate de exagerata si nu are alt scop decat de a “forta” Apple sa ofere mai mult acces la datele utilizatorilor, asta daca nu cumva compania il ofera deja fara ca noi sa stim.

  In orice caz, in ciuda acestor afirmatii, Apple este obligata sa ofere orice date poate autoritatilor in momentul in care primeste o somatie legala in acest sens, asa ca lamentarile de acest gen nu-si prea au rostul.

 • EuGeorge

  Ce vrajeala. Si in cadrul Apple si Google telefoanele sunt ascultate si urmarite…
  Ii obliga guvernul sa predea cheia de decriptare.Din cate știu si am inteles Blackberry e singurul telefon care nu poate fi ascultat sau urmarit.

 • Nenea

  @EuGeorge Tim Cook a declarat ca Apple nu pastreaza cheile de decriptare.
  http://techcrunch.com/2014/09/15/tim-cook-holds-firm-on-imessage-security-its-encrypted-we-dont-have-a-key/

 • unu

  @ nenea, si ce putea declara Tim Cook? Sunt de parere ca datele trebuiesc puse la dispozitia autoritatilor daca prin asta se urmareste solutionarea unor fapte delictuale.

 • neolax

  1 din 10000 pedofili poate stiau asta , acum știu toți :))

 • EuGeorge

  @Nenea,tu vorbesti serios? te astepti ca CEO unei asemenea companii sa declare ca telefoanele lor sunt ascultate si pot fi urmarite de guvernul american?
  Ai citit cumva acele “reguli” la care dai accept in momentul in care iti faci un Apple Id?cunosti faptul ca Apple isi rezerva dreptul de a utiliza gps-ul telefonului tau pentru a te localiza cand doresc ei fara sa te anunte?ca pot actiona camera telefonului tau in orice moment,fara sa te anunte?ca iti poate pornii microfonul telefonului cand isi doresc ei fara ca pe tn sa te anunte?
  Au fost mai multi hackeri care au postat pe internet si au aratat dovezi cum ca Apple lasa gurvernul american sa spioneze populatia.
  Blackberry este singura marca de telefon care s-a impotrivit guvernului si a refuzat sa predea cheile de decriptare pt telefoanele lor. In caz ca nu ai observat,in intreaga lume,daca ai un telefon blackberry,ai internet optiunea Blackberry,internet din serverele lor astfel incat conexiunea la internet sa se faca tot criptat si sa nu poata fi urmarita.

  Incearca sa gandesti tu si nu sa te inchini la orice declaratie venita din partea lui Tim Cook.