iPhone 6 – telefonul preferat al pedofililor ?

iPhone 6 romana iDevice.ro

  Saptamana trecuta directorul FBI s-a declarat ingrijorat din cauza faptului ca Apple si Google cripteaza datele utilizatorilor in iOS si Android astfel incat agentiile guvernamentale nu pot obtine acces la ele. Nimeni nu stie daca “lamentarea” are vreun fond sau e pur si simplu o tactica pentru a convinge lumea ca autoritatile nu au acces la date, cand in realitate il au, insa afirmatiile sale sunt secondate de altele ale politiei din Chicago care sustine ca iPhone 6 va fi telefonul favorit al pedofililor.

Apple will become the phone of choice for the pedophile. The average pedophile at this point is probably thinking, I’ve got to get an Apple phone.

  Seful departamentului de detectivi din cadrul Politiei orasului Chicago sustine ca pedofilii vor fi tentati sa cumpere iPhone 6 numai pentru ca autoritatile nu vor putea accesa datele lor si eventualele poze cu minori. Desigur ca afirmatia este una cat se poate de exagerata si nu are alt scop decat de a “forta” Apple sa ofere mai mult acces la datele utilizatorilor, asta daca nu cumva compania il ofera deja fara ca noi sa stim.

  In orice caz, in ciuda acestor afirmatii, Apple este obligata sa ofere orice date poate autoritatilor in momentul in care primeste o somatie legala in acest sens, asa ca lamentarile de acest gen nu-si prea au rostul.