Foxconn face angajari suplimentare pentru a putea acoperi cererea de iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Desi in vara Foxconn a angajat 100.000 de oameni pentru a fabrica iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru Apple si in momentul de fata produce 500.000 de unitati zilnic, are totusi nevoie de mai multi angajati. Cererea pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus este atat de mare incat Foxconn a initiat o noua runda de angajari masive in fabricile sale asiatice, insa deocamdat anu se stie sigur ce numar de persoane vor face parte din linia de productie pentru noile terminake.

Strong demand for Apple’s iPhone 6 and iPhone 6 Plus is pushing Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) to start large-scale hiring at its plants in Shenzhen and Zhengzhou, China, according to sources from the upstream supply chain. To meet Apple’s plans to launch its new smartphones in 115 countries and regions worldwide by the end of 2014, Foxconn has been aggressively recruiting workers to help assemble iPhone 6 devices. However, Foxconn declined to comment about the news.

  Partea interesanta a intregii probleme este ca acum chinezii nu mai sunt chiar atat de interesati sa lucreze la fabrici precum cea a companiei Foxconn, asa ca taiwanezii au probleme in a convinge oamenii sa-i semneze contractele. Chiar si asa, e greu de crezut ca Foxconn nu va angaja numarul de persoane de care are nevoie pentru a indeplini cerintele companiei Apple si a creste numarul de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus produse zilnic.