iOS 8.0.2 genereaza probleme conexiunilor Bluetooth, iata cum le rezolvi

  iOS 8.0.2 este disponibil de o saptamana de zile si se pare ca nu multi utilizatori sunt chiar atat de incantati de el, mai ales cei care folosesc conexiuni Bluetooth cu diverse accesorii sau masini. Cei care au intalnit cele mai frecvente probleme in utilizarea conexiunilor Bluetooth sunt posesorii de masini care isi conecteaza terminalele la sistemele de entertainment ale acestora, iPhone-urile nereusind sa se conecteze sau sa initieze apeluri cu ele.

  Din pacate problema afecteaza o gama variata de terminale iPhone si o multitudine de marci auto, insa in zilele acestea n-am avut vreo problema in a imi conecta terminalul iPhone 6 Plus la masina, asa ca nu toata lumea are probleme. Chiar si asa, daca voi le intampinati, exista doua rezolvari:

  1. Navigati catre Settings>General>Reset si alegeti Reset Network Settings, sau Configurari>General>Resetare si alegeti Resetati configurari retea, procedura stergand inclusiv parolele Wi-Fi salvate in sistem.
  2. Navigati catre Settings>General>Reset si alegeti Reset all Settings, sau Configurari>General>Resetare si alegeti Resetati toate configurarile, procedura stergand toate setarile de sistem facute de catre voi, dar si documente existente in iCloud Drive.

 Acestea fiind spuse, astept sa imi spuneti daca ati rezolvat problema.