iOS 8 – care sunt cele mai mari probleme ale utilizatorilor ?

  Desi Apple a lansat nu mai putin de trei versiuni ale iOS 8 pana in momentul de fata, niciuna dintre ele nu a rezolvat cateva probleme extrem de enervante pentru o multitudine de utilizatori din lumea intreaga. V-am vorbit pe acest blog despre o parte dintre ele si v-am oferit sugestii pentru a le rezolva rapid in cazul in care le intalniti in utilizarea de zi cu zi a propriilor iPhone, iPad si iPod Touch, insa din pacate rezolvarile nu au functionat in toate cazurile si pana la un update facut de Apple exista doar o singura solutie pentru a incerca sa scapati de ele, dar despre ea voi vorbi la final.

iOS 8 – cele mai importante probleme

  1. Wi-Fi si conexiunile lente;

  2. Bluetooth si problema conectarii la accesorii;

  3. Eroarea Unable to download item. / Imposibil de descarcat articolul;

  4. Problema cu descarcarea aplicatiilor din App Store;

  5. Problema stergerii documentelor din iCloud Drive;

  6. Problema logarii parolelor in utilizarea QuickType;

  7. Probleme cu autonomia bateriei.

  Pentru fiecare tip de problema in parte v-am recomandat si cate o rezolvare in articole dedicate pe care le puteti accesa facand un click pe fiecare problema in parte, totul in speranta ca va veti putea scuti de bataile de cap generate de iOS 8, iOS 8.0.1 sau iOS 8.0.2.

  Acum vine timpul sa vorbim si despre o metoda de a rezolva problemele care a functionat in trecut pentru aproximativ toata lumea, dar ea presupune renuntarea la unele date. Vorbesc desigur despre un restore “curat” facut terminalului vostru, adica un restore fara a folosi un backup dupa terminarea procedurii. Facand un backup cu iCloud veti evita, desigur, sa pierdeti contactele din terminale, insa veti pierde poze, mesaje, agenda de apeluri si multe altele, insa veti rezolva o multitudine de probleme.