Prima Pagina Apple Jony Ive lauda Apple Watch, vorbeste despre munca din spatele dezvoltarii sale

Jony Ive lauda Apple Watch, vorbeste despre munca din spatele dezvoltarii sale

  Jony Ive este talentatul vicepresedinte senior Apple care conduce divizia de design industrial din cadrul companiei si aproba toate design-urile folosite pentru vreun produs al celor din Cupertino. Avand in vedere ca este prezent la Paris impreuna cu Apple Watch, Jony Ive a oferit celor de la Vogue un interviu despre viata sa, evolutia de-a lungul timpului, dar si despre noul produs al companiei din Cupertino. Totul incepe cu povestea scrisa de reporterul care a discutat cu Ive, acesta avand ocazia de a vedea Apple Watch cu doar cateva saptamani inaintea prezentarii oficiale, Jony Ive ajutandu-l sa descopere noul produs, dar si micile detalii care il fac “fantastic”.

You know how very often technology tends to inhibit rather than enable more nuanced, subtle communication? This is the question that haunts the son of a craftsman: Is he making tools that improve the world or shut people down? We spent a lot of time working on this special mechanism inside, combined with the built-in speaker. You can select a chosen person, also wearing the watch, and transmit your pulse to them. “You feel this very gentle tap,” he says, “and you can feel my heartbeat. This is a very big deal, I think. It’s being able to communicate in a very gentle way.

  Continuand, Jony Ive confirma din nou faptul ca Apple Watch a fost dezvoltat pe o perioada de 3 ani de zile, el vorbind despre actualele modele de smartwatch-uri disponibile pe piata, dar si de modul in care au schimbat ele modul in care privim aceste produse. Ive descrie functiile pe care le va oferi Apple Watch si vorbeste despre modul in care el ne va schimba viata prin optiunile de masurare a pulsului, de monitorizare a altor functii vitale si de inregistrare a starii de sanatate de-a lungul timpului, etc.

  Dupa cum veti citi si in interviul celor de la Vogue, Ive este obsedat de detaliile legate de functionalitatea si modul de utilizare al iWatch, designerul celor de la Apple fiind convins ca utilizatorii vor iubi acest produs. Apple Watch urmeaza sa fie lansat la inceputul anului viitor la preturi incepand de la 350$.

 • gianidiamond

  E un designer mediocru.

 • 12345

  Submediocru.

 • AppleForever

  Jony ar trebui sa moara de rusine cu iphone 6 .a reusit sa faca un brand ca apple sa nu mai aiba nimic spectaculos la aceasta lansare.merita concediat,eventual sa plateasca daune pentru imaginea proasta creata pt apple cu design-ul penibil de pe iphone 6

 • Peet

  Cred ca ideile inovatoare fiind de desighn sau functionalitate au murit cu Steve , tin minte cand a facut schimbarea radicala de desighn , de la iPhone 3 la 4 , materialele ..de la plastic la sticla si alte numa premium, meticulozitatea tesituri atetie la detali compact , doar ideia sa ai telefonul partial din sticla ,era WOW , chiar simti ca ai un produs premium in mana , dar de cand a schimbat pe aluminium au cam gafato , deacolo sa ajuns si la problema cu 6Plus , si acum au inprumutat de la iPad ceva ceva de la iPhone 5S , si au schimbat ecranul ..gata un nou produs …nasol . Ma asteptam la inca o schimbare revolutionara , la aceasi sentiment de mirare ca de la la iPhone 4 .
  Flagshipul apple cred ca sa oprit din perspectiva desighnului la iphone 5S …daca nu la 4

 • EuGeorge

  Cand au prezentat Apple Watch,Tim Cook a precizat faptul ca acest ceas a fost produs strict sub conducerea sa,acum J.Ive declara ca la acest ceas se lucreaza de 3 ani de zile. Urmeaza sa se implineasca 3 ani de cand a murit Steve Jobs. Pai pana la urma cum e? Steve Jobs inca nu murise,cum era Tim Cook la conducere? sau nu s-a lucrat la ceas 3 ani si sunt doar povesti?

 • Cosmo

  @Peet, sunt absolut de acord cu cele spuse de tine, iPhone 4/4s este maximul atins de vreo companie ce produce telefoane in domeniul designului, dar stii de ce? Pentru ca e inspirat dupa modelul de camerele foto Leica.
  Cred ca Steve a avut un mare rol in ceea ce priveste alegerea designului, se stie exigenta sa pentru calitatea produselor, ceea ce acum se pare ca lipseste mult la Apple … si atunci mai erau mici rateuri, sa nu exageram! Dar cu toate acestea sa nu uitam de primul iMac, de iBookuri, MacBook si apoi din nou iMacurile, iar totul a culminat cu iPhone 4/4s.

 • bogdan

  sunt urate dar apple e pe val! lumea cumpara si cumpara! asta este! sistemul de operare face diferenta, nici ios nu e perfect dar este remediat imediat in momentul in care apar probleme! la android e un proces lent …

 • Pepsi

  Designer mediocru? Vedeti putin pe Wikipedia la sectiunea Honors and awards. Apoi faceti cometarii…

 • Pepsi

  Si daca cineva a citit biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson, isi poate aminti ca Ive spune la un moment dat ca Jobs si-a asumat meritele unor proiecte pe baza ideilor sale. “He [Jobs] will go through a process of looking at my ideas and say, ‘That’s no good. That’s not very good. I like that one,'” Ive told Isaacson. “And later I will be sitting in the audience and he will be talking about it as if it was his idea. I pay maniacal attention to where an idea comes from, and I even keep notebooks filled with my ideas. So it hurts when he takes credit for one of my designs.” Ive was also upset when people outside the company saw Jobs as Apple’s only idea man. “That makes us vulnerable as a company,” Ive said to Isaacson