Prima Pagina Black Friday Black Friday 2014 – iata data la care va fi organizat cel...

Black Friday 2014 – iata data la care va fi organizat cel mai mare eveniment de reduceri al anului

3

 

  BLACK FRIDAY 2014, sau vinerea neagra a reducerilor, este un eveniment anual in care magazinele, de toate tipurile, din toata lumea organizeaza cele mai mari reduceri pentru produsele disponibile in propria oferta. In cazul BLACK FRIDAY 2014 a fost deja anuntata data la care va avea loc evenimentul, 21 noiembrie fiind vinerea neagra in care magazinele online si fizice vor incerca sa faca fata avalansei de clienti interesati sa le cumpere produsele disponibile la reducere.

BLACK FRIDAY 2014 21 noiembrie

  An dupa an BLACK FRIDAY a devenit un eveniment din ce in ce mai important cu vanzari tot mai mari, iar magazinele din Romania au invatat ca a participa in acest eveniment este o necesitate si nu un moft. Anul trecut magazinele din Romania au inregistrat vanzari de sute de milioane de dolari in ziua de BLACK FRIDAY cu sute de mii de reduceri pentru produse disponibile in propria oferta, asa ca anul acesta ne putem astepta la ceva similar.

  Desi nu se stie deocamdata ce produse vor fi disponibile la reducere pentru BLACK FRIDAY 2014, va puteti orienta in magazine pentru ceea ce doriti sa cumparati. Ar fi bine sa nu va asteptati ca iPhone 6 sau iPhone 6 Plus sa fie disponibile atunci la reduceri masive, pentru ca acest lucru nu se va intampla.