Digi Play a fost lansat de catre RCS & RDS

  Digi Play este un nou serviciu video la cerere, sau video on demand, el fiind lansat in cursul aceste zile de catre compania RCS & RDS pentru clientii din Romania ca si competitor pentru vplay sau Antena Play. Digi Play este disponibil prin intermediul sistemului Digi Online si este practic o biblioteca video de filme si seriale in care compania ofera o selectie cinematografica destul de restransa momentan, cu promisiunea ca ea va fi extinsa in perioada urmatoare.

RCS & RDS lansează astăzi, 3 octombrie, Digi Play, un serviciu video la cerere (SVOD), disponibil prin platforma Digi Online, unde utilizatorii au acces la o bibliotecă video variată de filme şi seriale, care va fi îmbogăţită în fiecare lună cu noi producţii cinematografice. Clienţii RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi din portofoliul companiei, se pot abona acum la Digi Play pentru doar 15 RON/lună (TVA inclus).

  Digi Play este disponibil incepand de astazi la preturi ce incep de la 15 LEI/luna pentru clientii companiei RCS & RDS, acestia urmand a avea acces la platforma de oriunde si orcand, incluzand aici si stream-uri TV pentru unele posturi aflate in lista de distributie a RCS & RDS. Digi Play nu este o alternativa viabila la alte servicii din Romania, nu este un serviciu grozav si probabil nici nu va fi, avand in vedere ca in Romania nu avem servicii la fel de bune precum Netflix sau Hulu.

  Digi Play este, deocamdata, scump si probabil nu va deveni ieftin, precum restul serviciilor oferite de catre RCS & RDS, insa este o solutie pentru cei doresc sa poata viziona filme online, chiar daca ele sunt vechi.

7 COMENTARII

  1. Intrebare urgenta!
    Am un iphone 4S cu ultima versiune de iOS 7 pe el, am incercat sa fac conferinta si nu am reusit, detin un abonament Digi Optim Nelimitat, oare tine de operator? Sau de modelul telefonului.

  2. Trebuie sa suni la *777 si sa soliciti activarea apelului tip conferinta. (Poti depune o sesizare si in Digicare si se rezolva de obicei in aceeasi zi)

  3. salut!am vazut un review la iphone 6 plus.se specifica faptul ca la convorbirile telefonice vocea se aude robotizata,ÅŸi cu un faÅŸait.e adevarat?