Leonardo DiCaprio refuza rolul lui Steve Jobs in biografia ecranizata a fostul CEO Apple, va fi inlocuit de un alt actor important

  Sony, in colaborare cu Aaron Sorkin, va produce un film biografic despre viata fostului CEO Apple, Steve Jobs, el avand la baza singura biografie autorizata scrisa de catre Walter Isaacson. Pentru rolul lui Steve Jobs cei de la Sony au incercat sa-l contracteze pe celebrul actor Leonardo DiCaprio, insa acesta a luat decizia sa participe la filmarile pentru pelicula The Revenant, asa ca va renunta complet la proiectul celor de la Sony.

  Pelicula il are ca si regizor principal pe Danny Boyle, cel care a regizat Slumdog Millionaire, iar pentru rolul lui Steve Jobs el i-a luat in calcul inclusiv pe Matt Damon, Ben Affleck, Bradley Cooper ori Christian Bale. Cei de la Sony vor incerca sa-i convinga in urmatoarea perioada pe acestia ctori sa preia rolul de CEO al Apple in urmatorul film, insa ramane de vazut cati dintre ei vor dori acest lucru.

  FIlmul biografic despre Steve Jobs trebuia lansat in cursul acestui an, insa avand in vedere problemele, el ar putea ajunge in cinematografe abia la sfarsitul anului viitor sau abia in 2016.