Christian Bale in rolul lui Steve Jobs pentru un viitor film Sony

  Christian Bale este unul dintre cei mai faimosi actori ai Hollywood si unul dintre cei mai populari actori de pe glob, iar in momentul de fata el negociaza interpretarea rolului lui Steve Jobs intr-un viitor film produs de catre Sony. Cei de la Sony au discutat initial cu Leonardo DiCaprio, acesta refuzand rolul pentru a isi dedica timpul unui alt proiect cinematografic, asa ca Sony incearca sa-l convinga pe Christian Bale sa-si asume rolul de CEO al Apple in viitorul film.

Bale, who can next be seen in Ridley Scott’s “Exodus: Gods and Kings,” is still negotiating for the Travis McGee pic “The Deep Blue Goodbye” at Fox. Sources tell Variety talks have taken longer then expected because Bale was not interested in doing a sequel while Fox wanted one. Insiders say Bale would likely shoot “Jobs” in the spring and follow it up with ‘The Deep Blue Goodbye.”

  Desi Bale negociaza in momentul de fata si cu postul de televiziune Fox pentru o pelicula, se pare ca el va alege sa participe initial la filmarile pentru filmul Sony, urmand ca apoi sa participe la cele pentru Fox. Christian Bale a fost, aparent, ales pentru caracteristicile fizionomice similare cu cele ale lui Steve Jobs si exista sanse mari ca negocierile sa se incheie cu succes, iar Bale sa il urmeze pe Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs intr-un film al Hollywood.

3 COMENTARII

  1. Da, asemanari fantastice, :-))))), tehnic si io seman cu Da Vinci, si nu ma roaga nimeni sa il joc. :-))))), astia de la sony cred ca erau fumati.