Cele mai importante articole ale saptamanii 29.09.2014 – 05.10.2014 pe iDevice.ro

  In ultimele 7 zile am avut parte de o multitudine de informatii legate de Apple si produsele pe care compania americana le-a lansat recent pe piata sau urmeaza sa le lanseze in viitorul apropiat. Ziua de vineri ne-a adus confirmarea faptului ca pe data de 16 octombrie va fi organizata o conferinta in care iPad Air 2, OS X Yosemite si iMac Retina vor fi prezentate, probabil impreuna cu un Mac Mini 2014 si tableta iPad Mini Retina 2.

  Continuand avem prima versiune beta a iOS 8.1 si o multitudine de informatii despre iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, cele doua produse Apple avand parte de un succes extraordinar de mare in urma lansarii oficiale de acum doua saptamani. Din pacate nu stim inca data la care iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate oficial in Romania, insa stim ca Apple pregateste cel putin doua produse noi si unul dintre ele ar putea ajunge in tara noastra pana la sfarsitul lunii.

  Acestea fiind spuse, in paginile marcate mai jos puteti afla toate informatiile noi in legatura cu Apple din ultima saptamana de zile.

  1. iOS 8;
  2. iOS 8.1;
  3. iPhone 6;
  4. iPhone 6 Plus;
  5. Apple.