iPad Air 2, OS X Yosemite si iMac Retina – iata cand va avea loc conferinta de prezentare

  De cateva saptamani de zile se zvoneste ca Apple urmeaza sa organizeze o conferinta in cursul acestei luni pentru a prezenta iPad Air 2, OS X Yosemite, noi Mac-uri si cine stie ce alte produse ar fi pregatite pentru utilizatori. Lasand la o parte zvonurile, astazi avem o confirmare a faptului ca prezentarea iPad Air 2 va avea loc pe data de 16 octombrie, compania Apple urmand a face o scurta prezentare si pentru OS X Yosemite, urmand a arata lumii intregi si primele iMac-uri cu ecrane Retina.

Sources tell Code/red the company will hold its next special event on Thursday, Oct. 16 — not the 21st. Headlining the gathering: The latest updates to its iPad line, along with those new iMacs that we told you about earlier this week. Also: OS X Yosemite. Given the breadth and spectacle of Apple’s September event, this one will be a more laid-back affair held at the company’s Town Hall Auditorium in Cupertino.

  Spre deosebire de conferinta din septembrie pentru prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iPad Air 2 va fi prezentata in campusul Apple din Cupertino, Apple urmand a trimite in perioada imediat urmatoare invitatiile pentru eveniment. Deocamdata nu se stie cand va fi lansata iPad Air 2, insa se preconizeaza ca ea va ajunge pe piata la aproximativ o saptamana dupa prezentarea oficiala, adica in data de 24 octombrie, o zi de vineri proprice pentru asemenea lansari.

  V-am vorbit in saptamanile recente despre tot ceea ce urmeaza sa aduca iPad Air 2, dar si noile iMac Retina, asa ca ne asteapta o conferinta interesanta, tableta celor de la Apple putand fi lansata in Romania chiar din primul val de lansari. Conform unor informatii aparute saptamana aceasta, OS X Yosemite si iOS 8.1 ar urma sa fie lansate pe 20 octombrie, o zi de luni, propice pentru o asemenea lansare, Apple urmand a anunta totul pe 16.