iPad Air 2, OS X Yosemite si iMac Retina – iata cand va avea loc conferinta de prezentare

  De cateva saptamani de zile se zvoneste ca Apple urmeaza sa organizeze o conferinta in cursul acestei luni pentru a prezenta iPad Air 2, OS X Yosemite, noi Mac-uri si cine stie ce alte produse ar fi pregatite pentru utilizatori. Lasand la o parte zvonurile, astazi avem o confirmare a faptului ca prezentarea iPad Air 2 va avea loc pe data de 16 octombrie, compania Apple urmand a face o scurta prezentare si pentru OS X Yosemite, urmand a arata lumii intregi si primele iMac-uri cu ecrane Retina.

Sources tell Code/red the company will hold its next special event on Thursday, Oct. 16 — not the 21st. Headlining the gathering: The latest updates to its iPad line, along with those new iMacs that we told you about earlier this week. Also: OS X Yosemite. Given the breadth and spectacle of Apple’s September event, this one will be a more laid-back affair held at the company’s Town Hall Auditorium in Cupertino.

  Spre deosebire de conferinta din septembrie pentru prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iPad Air 2 va fi prezentata in campusul Apple din Cupertino, Apple urmand a trimite in perioada imediat urmatoare invitatiile pentru eveniment. Deocamdata nu se stie cand va fi lansata iPad Air 2, insa se preconizeaza ca ea va ajunge pe piata la aproximativ o saptamana dupa prezentarea oficiala, adica in data de 24 octombrie, o zi de vineri proprice pentru asemenea lansari.

  V-am vorbit in saptamanile recente despre tot ceea ce urmeaza sa aduca iPad Air 2, dar si noile iMac Retina, asa ca ne asteapta o conferinta interesanta, tableta celor de la Apple putand fi lansata in Romania chiar din primul val de lansari. Conform unor informatii aparute saptamana aceasta, OS X Yosemite si iOS 8.1 ar urma sa fie lansate pe 20 octombrie, o zi de luni, propice pentru o asemenea lansare, Apple urmand a anunta totul pe 16.

Articolul precedentiPhone 6 Plus rupe parul utilizatorilor
Articolul următorPana la 50% REDUCERE la SUTE DE PRODUSE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.