Apple reduce numarul de terminale iPhone 6 produse pentru a favoriza iPhone 6 Plus

  iPhone 6 Plus a fost produs in cantitati limitate de catre compania Apple in lunile premergatoare lansarii oficiale pe piata, iar acest lucru a generat o probleme de dindisponibilitate resimtite in toate cele 31 tari in care a avut loc lansarea. Pentru ca utilizatorii cer din ce in ce mai multe terminale iPhone 6 Plus in toate cele 31 de tari in care terminalele sunt disponibile, compania Apple a luat decizia de a creste productia acestui terminal in perioada urmatoare.

Seeing that demand for the iPhone 6 Plus is much stronger than expected, Apple has already adjusted its supply ratio for the two new smartphones, according to sources from the upstream supply chain. The sources pointed out that the iPhone 6’s shipments in the second half are expected to be 3-4 million units lower than the original expectation, as the supply chain gradually shifts some of its iPhone 6 capacity for production of the iPhone 6 Plus.

  Conform unor surse din cadrul companiilor partenere ale Apple, americanii ar fi redus cu pana la 4 milioane de unitati productia de terminale iPhone 6 pentru urmatoarea perioada, crescand in acelasi timp productia de terminale iPhone 6 Plus. Problema este ca partenerii Apple nu au suficiente linii de productie active pentru a fabrica mai multe unitati, asa ca aceasta schimbare nu va avea efect imediat, ci va fi resimtita pe piata abia peste cateva saptamani de zile.

9 COMENTARII

  1. De ce e necesar sa spui si cantitatea de memorie pe care o are iPhone-ul tau?? IPhone 6 plus cu 128 G8 e mai performant decat celelalte iPhone 6 plus?
    Just curious…

  2. @unu – oamenii sunt bucurosi si au o tendinta naturala de a epata, nu tb sa ne dam in cap mereu, pt orice, nu ajuta pe nimeni, acum eu as fi putut scrie ceva de genul, “de ce esti frustrat ca au 128 gb si se lauda”, dar nu m-ar ajuta cu nimic nici pe mine nici pe tine…

    te salut

  3. Nu e vorba ca e de 128 gb. Pur si simplu am spus ce iphone mi-am luat. Asta l-am gasit. Daca era de 64 eram la fel de multumit. Inainte am avut un 5s gold de 32 si a fost super ok