LANSARE iPhone 6 si iPhone 6 Plus Romania la TELEKOM, Orange si Vodafone

UPDATE 4: Preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la abonament si fara abonament la Telekom le gasiti aici.

UPDATE 5: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Orange.

UPDATE 6: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Vodafone.

UPDATE 3: Iata cand poti face precomanda pentru terminale.

UPDATE: LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania va avea loc pe 31 octombrie conform Apple.

UPDATE 2: TELEKOM Romania va oferi PRECOMANDA iPhone 6 si iPhone 6 Plus din 31 octombrie.

UPDATE 3: Vodafone anunta lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus va avea loc in Romania la TELEKOM, Orange si Vodafone peste doar cateva saptamani de zile si asta pentru ca Apple se pregateste deocamdata sa lanseze cele doua terminale in India si China, doua piete care insumeaza aproape o treime din populatia totala a globului. In urma acestei lansari stocurile companiei Apple vor fi serios reduse, mai ales ca in China 5 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate in 2 zile si pe 10 Apple va deschide propria sesiune de precomenzi.

LANSARE iPhone 6 si iPhone 6 Plus Romania la TELEKOM, Orange si Vodafone

  Desi deocamdata Apple nu a comunicat oficial data de lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, TELEKOM, Orange si Vodafone au inceput sa faca diverse pregatiri pentru evenimentul care va fi unul important. Daca in anii trecuti unii operatori au refuzat sa mai faca evenimente de lansare pentru terminale iPhone, anul acesta lucrurile vor fi diferite si veti avea ocazia de a il cumpara incepand cu ora 0:00 din unele magazine din tara si sigur din Bucuresti.

  Se preconizeaza ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate in Romania pe 31 octombrie sau 7 noiembrie, insa datele nu sunt sigure, pentru ca nu a fost stabilit ceva concret de catre compania Apple pentru noi. Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania va fi anuntata de catre compania Apple printr-un comunicat de presa trimis in dupa-amiaza vreunei zile, iar mai apoi operatorii vor face anunturi similare pe propriile website-uri, dar deocamdata nu va pot spune daca ei vor deschide si sesiuni de precomenzi.

  Acestea fiind spuse, lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania se apropie cu pasi repezi, dar daca intre timp doriti sa cumparati un terminal acum, le gasiti IN STOC in aceasta pagina. Separat, va recomand sa cititi iPhone 6 REVIEW si iPhone 6 Plus REVIEW pentru a sti ce va vor oferi cele doua terminale in momentul lansarii.