iOS 8.1 beta 2 a fost lansat de catre Apple!

  La o saptamana dupa lansarea iOS 8.1 beta 1, compania Apple a lansat in cursul acestei seri iOS 8.1 beta 2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, dezvoltatorii de aplicatii putandu-l instala chiar acum. In versiunea precedenta compania Apple a implementat un numar extrem de restrans de schimbari, insa a inclus Apple Pay pentru testare de catre partenerii sai, acesta fiind principalul motiv pentru care aceasta versiune a sistemului de operare a fost conceputa.

  V-am spus saptamana trecuta ca iOS 8.1 va fi lansat oficial pe data de 20 octombrie impreuna cu OS X Yosemite si ca aceasta ar putea fi ultima versiune beta a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre. iOS 8.1 beta 2 poate fi instalat prin iTunes sau sistemul OTA Update de catre cei care au un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, insa pentru celalte cazuri iDevice.ro va poate ajuta si detalii gasiti in aceasta pagina.

  Separat compania Apple a lansat noi versiuni beta ale Apple TV si Xcode 6.1.

UPDATE: Aici puteti descoperi toate noutatile aduse de iOS 8.1 beta 2.

10 COMENTARII

  1. Salut ! Sper ca nu este asa off topic fiind vorba tot de ios-uri ,daca da imi cer scuze!
    Ce imi recomandati am un iphone 4 ,ios 6.1.3 e foarte ingrijit arata foarte bine ,as da un update la 7.1 ce spuneti se merita?
    Mentionez ca folosesc telefonul doar pentru rutina ,apeluri ,mesaje ,mail …

  2. Salut , s-a rezolvat cu delayu la apeluri cand raspunzi ? sau probleme de wifi pentru cei care le au intampinat? astept un raspuns stima.