Telekom Romania lanseaza Trio SIM in exclusivitate pentru piata romaneasca

  Telekom Romania a anuntat in cursul acestei zile lansarea Trio SIM, in exclusivitate pentru piata din Romania, noul SIM fiind compatibil cu reteaua 4G proprie disponibila in zeci de localitati din tara. Trio SIM este o cartela special gandita pentru a fi utilizata ca SIM normal, microSIM sau nanoSIM, modul in care sunt facute taieturile pe cartela cu care o veti primi permitand folosirea sa in orice telefon mobil disponibil in momentul de fata pe piata.

  Trio SIM este lansat de catre TELEKOM Romania intr-o incercare de a raspunde mai eficient nevoilor utilizatorilor, dar si versatilitatii standardelor SIM folosite in telefoane mobile, astfel ca acum toate cartelele comercializate de magazinele Telekom vor fi Trio SIM. Pentru a beneficia de un Trio SIM tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati un magazin al Telekom Romania si sa solicitati unul de la vanzator.

Telekom aduce în România, în exclusivitate, Trio SIM-ul

Telekom Romania anunță disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, în exclusivitate pe piața locală. Astfel, Telekom Romania continuă eforturile de simplificare a experienței utilizatorului, în contextul procesului de rebranding.

Trio SIM-ul este o cartelă SIM personalizată care poate fi folosită fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, în funcție de telefon. Acest design elimină necesitatea utilizatorului de a solicita în magazine ajustarea cardurilor – de acum înainte, tot ce au de făcut utilizatorii este să parcurgă cu atenție instrucțiunile și să decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivită pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.

De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri în smartphone-uri, atât utilizatorii, cât și comercianții s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane. Noul Trio SIM rezolvă acest aspect prin caracterul său modular.

Trio SIM-ul va îmbunătăți experiența utilizatorilor în ceea ce privește montarea cartelei SIM într-un nou telefon și va economisi bani și timp pentru clienți.