Apple are cel mai valoros brand de pe glob


Pentru al doilea an consecutiv compania Apple pastreaza prima pozitie in topul celor mai valoroase brand-uri de pe glob, depasindu-si cateva dintre cele mai importante companii competitoare de pe glob. Anul trecut Apple a fost pentru prima oara clasata pe prima pozitie in topul celor mai valoroase brand-uri de pe glob, depasind Coca Cola, insa anul acesta ea se afla in fata celor de la Google, la o distanta destul de mare, cele doua companii fiind cu mult in fata restului celor prezente in top.

  Brand-ul companiei Apple a fost evaluat la 118,863 miliarde de dolari, cu 21% mai mult decat cele 98,3 miliarde de dolari stabilite anul trecut, cei de la Google avand parte de o crestere apropiata. Coca Cola pe de alta parte se situeaza pe pozitia a treia cu o evaluare ce este cu 25 de miliarde mai mica decat cea facuta pentru compania Apple, valoare abrand-ului sau crescand cu doar 3% in ultimul an de zile, crestere similara fiind inregistrata si in cazul companiei Microsoft.

  In topul realizat astazi nu se afla doar companii americane, Samsung, BMW, Mercedes-benz sau Toyota fiind deasemenea prezente.

1 COMENTARIU