Prima Pagina Apple Apple are cel mai valoros brand de pe glob

Apple are cel mai valoros brand de pe glob


Pentru al doilea an consecutiv compania Apple pastreaza prima pozitie in topul celor mai valoroase brand-uri de pe glob, depasindu-si cateva dintre cele mai importante companii competitoare de pe glob. Anul trecut Apple a fost pentru prima oara clasata pe prima pozitie in topul celor mai valoroase brand-uri de pe glob, depasind Coca Cola, insa anul acesta ea se afla in fata celor de la Google, la o distanta destul de mare, cele doua companii fiind cu mult in fata restului celor prezente in top.

  Brand-ul companiei Apple a fost evaluat la 118,863 miliarde de dolari, cu 21% mai mult decat cele 98,3 miliarde de dolari stabilite anul trecut, cei de la Google avand parte de o crestere apropiata. Coca Cola pe de alta parte se situeaza pe pozitia a treia cu o evaluare ce este cu 25 de miliarde mai mica decat cea facuta pentru compania Apple, valoare abrand-ului sau crescand cu doar 3% in ultimul an de zile, crestere similara fiind inregistrata si in cazul companiei Microsoft.

  In topul realizat astazi nu se afla doar companii americane, Samsung, BMW, Mercedes-benz sau Toyota fiind deasemenea prezente.

LIKE
Articolul anteriorPromotiile zilei – 09.10.2014
Urmatorul articolTelekom Romania lanseaza Trio SIM in exclusivitate pentru piata romaneasca