YouTube – cum ascult muzica din clipuri video in background ?

17

 

  Incepand cu iOS 8 aplicatia YouTube pentru iOS nu mai permite ascultarea clipurilor video atunci cand o inchideti, astfel ca sunteti obligati sa ramaneti cu ea deschisa tot timpul in ecranul principal pentru a asculta clipuri video, sau sunteti nevoiti sa lasati acel clip video sa ruleze in full screen in Safari. Daca va gandeati ca aceasta problema nu are rezolvare, ei bine aplicatii precum MxTube va permit sa ascultati clipuri video YouTube in background indiferent ce terminal aveti si ce versiune recenta a iOS rulati.

  Mai mult decat atat, aplicatia permite inclusiv modificarea calitatii clipurilor video vizualizate pe reteaua YouTube, astfel ca puteti asculta in background clipuri video chiar si in format 1080p. Din pacate nu puteti face download pentru clipuri video YouTube pentru ca aplicatia nu a fost gandita cu o asemenea functionalitate, dar macar va puteti face playlist-uri cu clipuri video pe care le puteti asculta in background daca aveti suficient de mult trafic de internet disponibil.

  Aplicatia MxTube nu este singura care ofera o asemenea functionalitate, insa este una dintre cele mai populare.

Pretul initial:
Numele:
MxTube for YouTube

Gratuit

DESCARCA

Developer: Mingjie Niu
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: The world best YouTube app is here. MxTube provides the best user experience and all the missing features from other YouTube apps.

Add videos to your own folders
Switch video quality, 240p, 360p, 720p, …


Dimensiunea aplicatiei este: 6.6 Mb