Nexus 6 – 3 GB RAM, procesor de 2.7 GHz si specificatii de top pentru un competitor serios al iPhone 6 si iPhone 6 Plus


Nexus 6 este mai performant decat iPhone 6 Plus si un test de performanta aparut zilele trecute a confirmat fara dubiu acest lucru, insa astazi vedem pentru prima oara si specificati tehnice complete Nexus 6. In imaginea de mai sus, inregistrata folosind CPU-Z, vedem ca Nexus 6 are procesor Qualcomm Snapdragon 805 de 2.6 GHz, 3 GB RAM, placa grafica Adreno 420, Android L 5.0, ecran de 5.9 inch cu rezolutie 2392 x 1440, 560 pixeli per inch si cam atat.

Specificatii tehnice Nexus 6

  Specificatiile tehnice Nexus 6 seamana intr-o buna masura cu cele ale unui PC si comparandu-le cu cele ale iPhone 6 Plus va puteti intreba de ce diferenta in performante dintre cele doua terminale este atat de mica. Sincer sa fiu, m-as fi astepta ca Nexus 6 sa umileasca iPhone 6 Plus si orice alt terminal Android in orice test, in baza acestor specificatii tehnice, insa Android L ii consuma pana in 2 GB de memorie cu aplicatii deschise, astfel ca performantele sale sunt serios afectate.

  Chiar si asa, Nexus 6 este cel mai performant smartphone existent la ora actuala, iar acest lucru va fi confirmat fara dubiu in momentul in care cei de la Google il vor lansa pe piata, in urmatoarele saptamani de zile.