Apple Pay – lansare la o data SURPRIZA in SUA

  Apple Pay este sistemul de plati mobile dezvoltat de catre compania Apple special pentru posesorii de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, el functionand in baza tehnologiei NFC, dar si cu ajutorul Touch ID. Desi s-a speculat ca Apple Pay va fi lansat pe 20 octombrie de catre Apple, la 4 zile dupa conferinta pentru prezentarea iPad Air 2, iata ca un mare retailer din SUA, Walgreens, anunta faptul ca Apple Pay va fi lansat pe data de 18 octombrie.

  Imagina de mai sus reprezinta un memoriu intern trimis de catre Walgreens managerilor magazinelor sale, el anuntand faptul ca pe data de 18 octombrie, o zi de sambata, Apple Pay va fi lansat oficial pentru clienti. Avand in vedere ca Apple are obiceiul de a lansa produse noi vinerea, lansarea de sambata este surprinzatoare, insa poate fi explicata prin faptul ca asa lumea ar avea timp sa testeze noul sistem de plati mobile intr-o zi de weekend cand este libera.

  Apple a anuntat inca din 9 septembrie ca Walgreens este unul dintre partenerii care va implementa Apple Pay, insa data de lansare este prezentata acum pentru prima oara. Exista posibilitatea ca magazinele sa implementeze Apple Pay inaintea unei lansari efective a sistemului, care va veni impreuna cu iOS 8.1, insa ramane de vazut ce va anunta Apple pe data de 16 octombrie.

  Nu uitati ca pe 16 octombrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.