IMWorld 2014 – drone, imprimante 3D si multa tehnologie (Video)

  V-am spus in cursul acestei saptamani ca voi fi prezent la IMWorld 2014, una dintre cele mai importante evenimente de tehnologie si nu numai, organizate in Romania avand ca si sponsor principal compania Telekom Romania. V-am oferit cateva imagini de la eveniment cu ceea ce s-a intamplat acolo, iar acum va ofer si cateva detalii despre noutatile tehologice care au fost prezentate, unele in premiera, in Romania in cadrul unui eveniment cu mii de participanti.

Drone cu transmisiune LIVE

Loading

View on Instagram

Imprimanta si stilou 3D

  De la drone zburatoare si pana la viitoarea tableta Mozilla cu sistemul de operare propriu al companiei, in imagini veti vedea cat de interesant a fost IMWorld 2014 in sesiunea din aceasta toamna. Dronele zburatoare cu autonomie de cateva zeci de minute si camere capabile sa inregistreze totul in jurul lor au fost in centrul atentiei in spatiul dedicat networking-ului, ele fiind capabile sa transmita in direct un feed video in timp real pentru utilizatori.

Monitorizare functii vitale

  Mergand in continuare avem imprimantele 3D si un stilou 3D, numit Doodler 3D Pen, cel din urma fiind extrem de interesant, el permitand utilizatorilor sa creeze forme sau sa scrie folosind bucati speciale din plastic. In clipul video de mai sus puteti vedea exact cum functioneaza acest dispozitiv, iar in imagini vedeti si imprimantele 3D care devin din ce in ce mai populare in intreaga lume, ele fiind capabile sa transforme plasticul in aproape orice fel de obiecte.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=p4ZQw0zBVO8&w=400&h=300]

  Daca sunteti fanii dispozitivelor care va pot monitoriza functiile biometrice, atunci in clipul video de mai sus putti vedea un accesoriu care permite masurarea nivelului de oxigen din sange, o functie similara urmand a fi oferita si de catre Apple Watch. Separat de acestea, o multitudine de companii au prezentat diverse produse, in timp ce pe scenele locatiei au vorbit diversi speakeri internationali si locali despre modul in care a evluat internetul, vanzarile online si tehnologia in general.