IMWorld 2014 – universul tehnologiei se deschide astazi in Bucuresti

  IMWorld 2014 este unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie si nu numai din Romania, el aducand speakeri internationali de renume in Romania, dar si gadget-uri de ultima generatie pe care in mod normal nu ati avea posibilitatea de a le vedea oriunde si oricand. IMworld 2014 va avea peste 100 de speakeri, dintre care 30 internationali, va avea prezenti peste 100 de provideri de solutii software, hardware si digitale si va avea o multitudine de conferinte in care speakerii va vor ajuta sa descoperiti secretele internetului si nu doar atat.

  • agenda structurata pe 4 scene de eveniment cu 100+ speakeri dintre care 30+ internationali, ce vor prezenta studii de caz in zonele de digital marketing, social, development, software & cloud.
  • zona interactiva de devices unde veti putea testa diferite modele de imprimante 3D,  Doodler 3D Pen, solid INK, drone, wearables si lifestyle devices, tablete si telefoane Mozilla, bancomat Bitcoin.
  • instrumente dedicate de networking atat online, precum aplicatia MyConnector, cat si direct in eveniment in zonele speciale de speed networking.
  • 110+ provideri de solutii software, hardware si digitale, cu care puteti prospecta diferite achizitii sau chiar beneficia de discount-urile oferite special in contextul evenimentului

  Separat de acestea, la eveniment va fi prezenta in premiera tableta Mozilla aflata in curs de dezvoltare beta, va fi amplasat un ATM Bitcoin pentru cei care doresc sa faca o retragere rapida, vor putea fi vazute unele dintre cele mai versatile drone existente si desigur ca Google Glass va reveni pentru testare. Mai mult decat atat, la stand-urile expozantilor vor fi prezente o multitudine de gadget-uri extrem de interesante care inca nu se afla pe piata din Romania si desigur ca veti putea interactiona cu ei pentru a afla despre multitudinea de produse software pe care acestia le ofera.

  IMWorld 2014 este organizat in perioada 8 – 9 octombrie 2014 in cadrul Romexpo, fiind organizat de catre TELEKOM Romania.

1 COMENTARIU

  1. Atentie: IMW nu este organizat de catre Telekom Romania. Este organizat de catre o alta companie, care are la activ si alte conferinte pe piata locala. Telekom este partener/sponsor.