FX Photo Studio HD – o aplicatie grozava pentru editare de poze ce este disponibila la PRET REDUS

  FX Photo Studio este una dintre putinele aplicatii de fotografie din App Store care ar trebui sa fie luata in considerare de catre orice posesor nou sau vechi de iPhone/iPod Touch, mai ales daca are obiceiul de a face poze folosindu-si dispozitivul. Aplicatia a fost gandita pentru fotografii de toate tipurile, ea oferind o intreaga gama de functii care ne permit sa inregistram poze de o calitate mai mult decat buna, darr sa le si editam direct din terminal.

FX Photo Studio is a creative powerhouse for digital photographers on iPad. FX Photo Studio HD is the award-winning software with over 180 stunning effects and filters that give you the creative flexibility to turn any ordinary photo into a work of art. You also get terrific suite of professional editing tools and stylish frames to enhance and finish your images.  Mix and play with over 194 high quality photo effects that no other iPad app has. Also check FX Photo Studio for iPhone, which is free for a limited time.

– 194 high quality effects and filters for all styles of photography
– Powerful editing toolbox: adjust gamma, saturation, contrast, hues, and more
– Possibility to mix and adjust filters
– Custom user generated presets that you can share with others
– Smart Color Splash tool: make your pictures pop with colors
– Image recize tool
– User friendly interface designed for iPad and iPad mini
– One click image sharing: Instagram, Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr, E-mail
– Postcards: order your photos or postcards and ship anywhere in the world

  Aplicatia are disponibile filtre ce pot fi aplicate in timp real, peste 194 de efecte pentru post-procesare, posibilitatea de a genera filtre noi, de a aplica semnaturi sau watermark-uri, plus multe, multe altele. FX Photo Studio este oferita gratuit pentru o perioada limitata de timp de catre dezvoltatorii sai si va recomand sa profitati de ocazie pentru a o instala in iDevice-urile voastre.

Pretul initial:
5.49€
Nume:
FX Photo Studio HD

4.49

s





Developer: macphun.com, LLC
 iPad Only
Categoria: Photo & Video


Descriere: BestAppEver 2012 Best Young Adults App!
(2nd place!)

You will be amazed with simplicity and power of FX Photo Studio!

Over 190 photo effects and filters for unlimited creativity with pictures.

Mel Martin from TUAW says:
“If I could only take one phot…


Dimensiunea aplicatiei este: 24.2 Mb


13 COMENTARII

  1. A fost gratuita dar,daca stai conectat la iDevice.ro,poti afla cand sunt o gramada de aplicatii gratuite,pentru o scurta perioada de timp.

  2. Platesti pe un telefon aproape 1000 de euro,dar cand vine vorba sa platesti 18 lei pe o aplicatie ne plangem ca nu este gratis.

    Cineva a stat si a muncit zile si nopti pt aceasta aplicatie si mi se pare normal ca efortul lui sa fie rasplatit si sa coste.

  3. George dece as plati pretz intreg pe un app care nu e musai? Eu nu cred ca asteapta cineva un app sa se reduca cand are neaparat nevoie. Sau???

  4. Nu “ne plangem” uni o fac si e treaba lor, si aifonul nu costa o mie cum pretinzi tu cam in toate comenturile. Dece nu iei un ak4..7 si sa te duci in Cupertino sa termini cu firma Apple… asa am impresia ca apple iti este un dusman foarte mare.

  5. Ok,asa e,nu costa 4500 lei,costa 4000 lei,greseala mea.

    Aici nu era vorba de compania Apple,nu am comentat cv negativ de Apple,ci de utilizatorii,care stiu sa se dea mare cu marele lor telefon,dar cand vine vorba sa plateasca munca unui om cu 18 lei se plang ca dc nu e gratis.

  6. Nustiu cat de multzi dau bani astia cash pe ip. la abonament dai o suna modesta pe tel. Da altele sunt gratis. Si da cei care fac aplicatzile lucreza din greu dar si cei care vor gratis au tot dreptul cand cineva o da gratis

  7. @iTu poate vrei sa iesi in top la posturi, dar macar raspunde acolo unde si cand trebuie. Am facut doar o referire la topic, in care era precizat ca este ptr o perioada de timp gratuita. Iar de expresii “nu ai 20 de ron sa o cumperi” e plin netu’. Pastreaza replicile astea ptr tine, sunt mai valoroase asa.

  8. Poate imi dai baned sa numai scriu, iar tu citezi pe cine nu trebuie, nu eu am fost cel care avea “expresi” gen “nu ai bani”. Si inca o dovada ca uni dintre noi nu au auzit de democtatzie. Nu intzeleg dece te roade pe tine ca uni scriu mult,des sa-u cum vreau eu?

  9. @ iTu my fault. Si nu era vb de ban. Si nu ma roade, ci doar ca nu suport ca sa-si dea cu presupusul cineva. Comentariile mele erau ptr EuGeorge

  10. Din moment ce ai comentat ca pacat ca nu e gratis, nu mi-am dat cu presupusul, este cv sigur.
    Asa cum tu lucrezi pt un salariu, asa si dezvoltatorii lucreaza pt un venit din aplicatule create.
    Invatati sa apreciati si munca altora, mai ales cand e vorba de o suma de genul acesta.