iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Orange

UPDATE: Orange Romania a anuntat lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus din 31 octombrie!

  In cursul zilei de ieri lansarea oficiala iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania a fost anuntata de catre compania Apple, pe data de 31 octombrie cele doua terminale urmand a fi puse in vanzare in mod oficial in tara noastra. Telekom Romania a anuntat lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, Vodafone Romania a anuntat iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, insa cei de la Orange deocamdata nu spun nimic in legatura cu acest eveniment.

LANSARE iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Orange

  Desi deocamdata Orange evita sa vorbeasca despre lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in propria retea, probabil in orele urmatoare vom vedea si un banner pe prima pagina a website-ului sau, probabil cu o pagina dedicata celor doua terminale. Orange va lansa iPhone 6 si iPhone 6 Plus pe 31 octombrie, exact precum restul operatorilor de telefonie mobila, iar singura necunoscuta aici este daca va fi deschisa si o sesiune de PRECOMANDA iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

  Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Orange nu va rata ocazia de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a isi rezerva iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru ridicare dintr-un magazin al sau.

PRET iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Orange

  Anul trecut Orange a vandut iPhone 5S la pret de Apple Store in reteaua sa de distributie si cred ca anul acesta PRETUL iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Orange va fi de 700€ in cazul achizitiei fara un abonament. Pentru PRET abonament iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cred ca cel mai ieftin abonament dedicat pentru cele doua terminale va impune plata unei sume de minim 300€ pentru produs in cazul contractarii sale pe o perioada de doi ani de zile.

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt vandute codate in reteaua Orange chiar daca le cumparati cu un abonament sau la pret standard, insa in cazul celei din urma puteti cere decodarea gratuita daca nu beneficiati de vreo promotie pentru achizitie. Acestea fiind spuse, nu uita ca poti sa vezi lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania aici cu toate actualizarile pentru informatiile noi care apar.

2 COMENTARII