Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania – detaliul important care...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania – detaliul important care afecteaza stocurile

  Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania a fost anuntata de catre toti cei trei mari operatori de telefonie mobila din tara, fiecare dintre ei pregatind cate o pagina speciala in care ofera detalii despre produs, dar nu doar atat. Fiecare operator a deschis si cate o sesiune de pre-inregistrari prin care le ofera celor interesati posibilitatea de a afla oferta de abonamente pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in data de 24 octombrie, cand vor fi deschise sesiunile de precomenzi.

  Aceasta prima faza le ofera operatorilor de telefonie mobila o vaga idee in legatura cu cererea pe care urmeaza sa o inregistreze pentru lansarea celor doua terminale, un procent din cei care se pre-inregistreaza urmand a cumpara efectiv un terminal. Sesiunile de precomanda iPhone 6 si iPhone 6 Plus urmeaza sa ofere datele exacte privind numarul de terminale de care operatorii au nevoie pentru a suplini cererea de pe piata, insa cu siguranta nu vor avea destule unitati in stoc.

  Chiar si asa, daca sunteti interesati sa cumparati un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus de la Telekom, Orange sau Vodafone, atunci este recomandabil sa va pre-inregistrati la operator pentru a primi o oferta in data de 24 octombrie.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • sebip

    Deci care ii detaliul care afecteaza stocurile?

  • NicKel

    +1 @sebip 😀

  • lucian

    E ascuns in text pe undeva, eu nu l-am gasit dar fiind un detaliu probabil ca mi-a scapat.