Prima Pagina Apple Lenovo copiaza design-ul iPhone 6 intr-un smartphone propriu

Lenovo copiaza design-ul iPhone 6 intr-un smartphone propriu

23

  Daca Samsung poate copia produse Apple si poate scapa fara sa fie afectata foarte mult de asemenea practici, Lenovo considera ca poate face exact acelasi lucru, asa ca a produs un smartphone ce are un design extrem de similar cu cel al iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Veti vedea in imaginile acestui articol ca smartphone-ul Lenovo S90 aproape ca arata ca un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus daca este privit din spate si are logo-ul ascuns.

  Design-ul terminalului este atat de similar incat a sa carcasa are o despartitura aproape identica cu cea a iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, iar daca ne uitam la portul USB sau la grilajele difuzoarelor, lucrurile devin si mai clare. Lenovo S90 are un ecran de 5 inch cu rezolutie 720p, o camera de 13 megapixeli si exact 6.9mm grosime, precum terminalul iPhone 6 al celor de la Apple, deci poate fi usor mascat ca o clona a originalului.

  Lenovo S90 inca nu a fost lansat oficial de catre companie, insa va ajunge cu siguranta in viitorul apropiat pe piata si va fi primit exact asa cum trebuie, ca o clona Apple.