Lenovo copiaza design-ul iPhone 6 intr-un smartphone propriu

  Daca Samsung poate copia produse Apple si poate scapa fara sa fie afectata foarte mult de asemenea practici, Lenovo considera ca poate face exact acelasi lucru, asa ca a produs un smartphone ce are un design extrem de similar cu cel al iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Veti vedea in imaginile acestui articol ca smartphone-ul Lenovo S90 aproape ca arata ca un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus daca este privit din spate si are logo-ul ascuns.

  Design-ul terminalului este atat de similar incat a sa carcasa are o despartitura aproape identica cu cea a iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, iar daca ne uitam la portul USB sau la grilajele difuzoarelor, lucrurile devin si mai clare. Lenovo S90 are un ecran de 5 inch cu rezolutie 720p, o camera de 13 megapixeli si exact 6.9mm grosime, precum terminalul iPhone 6 al celor de la Apple, deci poate fi usor mascat ca o clona a originalului.

  Lenovo S90 inca nu a fost lansat oficial de catre companie, insa va ajunge cu siguranta in viitorul apropiat pe piata si va fi primit exact asa cum trebuie, ca o clona Apple.