Prima Pagina Apple Lenovo S90 Sisley – clona iPhone 6 și iPhone 6 Plus a...

Lenovo S90 Sisley – clona iPhone 6 și iPhone 6 Plus a fost lansată în stilul Apple

8

  Lenovo S90 Sisley este un smartphone despre care v-am vorbit cu doar câteva săptămâni de zile în urmă când v-am spus că Lenovo este în aceeași pană de idei precum Samsung, așa că s-a gândit să copieze Apple. În imagini puteți vedea cât de similare sunt noul smartphone Lenovo si smartphone-urile iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cei de la Lenovo alegând să copieze inclusiv stilul de prezentare pe care compania americană l-a folosit pentru a prezenta lumii întregi cele două noi produse.

  Lenovo S90, sau clona iPhone 6, are un ecran AMOLED de 5 inch cu rezolutie 720p(1280 x 720 pixeli), o grosime de 6.9 mm(exact precum iPhone 6), un procesor quad-core Qualcomm, 1 GB RAM, o cameră principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 8 megapixeli cu un preț de 328$. Din punct de vedere al specificațiilor tehnice produsul Lenovo nu uimește, decât atunci când vine vorba despre grosimea carcasei, compania reușind să copieze Apple inclusiv în acest aspect, lucru greu de făcut.

  Ca să fiu sincer este uimitor la ce nivel s-a ajuns în momentul de față în ceea ce privește copierea produselor, iar miliardul de dolari pe care Samsung este obligată să-l plătească Apple pentru aceeași problemă nu pare să fi speriat pe cineva.