Lenovo S90 Sisley – clona iPhone 6 și iPhone 6 Plus a fost lansată în stilul Apple

  Lenovo S90 Sisley este un smartphone despre care v-am vorbit cu doar câteva săptămâni de zile în urmă când v-am spus că Lenovo este în aceeași pană de idei precum Samsung, așa că s-a gândit să copieze Apple. În imagini puteți vedea cât de similare sunt noul smartphone Lenovo si smartphone-urile iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cei de la Lenovo alegând să copieze inclusiv stilul de prezentare pe care compania americană l-a folosit pentru a prezenta lumii întregi cele două noi produse.

  Lenovo S90, sau clona iPhone 6, are un ecran AMOLED de 5 inch cu rezolutie 720p(1280 x 720 pixeli), o grosime de 6.9 mm(exact precum iPhone 6), un procesor quad-core Qualcomm, 1 GB RAM, o cameră principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 8 megapixeli cu un preț de 328$. Din punct de vedere al specificațiilor tehnice produsul Lenovo nu uimește, decât atunci când vine vorba despre grosimea carcasei, compania reușind să copieze Apple inclusiv în acest aspect, lucru greu de făcut.

  Ca să fiu sincer este uimitor la ce nivel s-a ajuns în momentul de față în ceea ce privește copierea produselor, iar miliardul de dolari pe care Samsung este obligată să-l plătească Apple pentru aceeași problemă nu pare să fi speriat pe cineva.

 

 

 

8 COMENTARII

  1. Se vede clar ca e o copie :)) dar e mai reusit spatele,unde are doar o linie si nu are nici camera iesita in relief,adica se poate :)) dar unde ar mai fi invoatia pe Iphone 7.

    Ps Zaone,de cand a aparut Iphone 6,deja au aparut mai multe modele de telefoane mai subtiri,pana si cei de la AllView au scos un telefon de 5.15mm :)) cei de la Oppo au scos un telefon cu o grosime de 4.85mm :)) si mai sunt si sigur vor mai urma si altele.

  2. ei cum dracu`? normal ca e clona, zic astia cu iphoane
    in puii mei, voi nu va ganditi cat timp ia sa concepi si sa produci un astfel de model.
    eu cred ca cei de la apple s-au inspirat de la ibm, dar la puterea lor au pus mai repede in practica…

  3. Doar cei cu iPhone zic ca e copie pentru ca stiu bine ca apple se i-a dupa toate firmele mari, de exemplu: Interfata de unde se pot inchide aplicatiile in rulare e luat din Windows Phone. 😐 Sau, cine face telefoane cu numele “Plus” la final? Samsung, Sau, cine facea/face telefoane cu ecran curbat? Samsung, Nokia (Microsoft)… Etc..
    Adevarul e ca imi place mult noul Lenovo pentru ca are un design unic, frumos, are Android pe el (Ceea ce conteaza foarte mult) Specificatiile sunt si ele pe masura. Si macar nu arata de parca s-ar putea indoii. 🙂