iMac Retina, iPad Air 2 si iPad Mini Retina 2 – detalii despre lansare si functii

  In cazul in care ati uitat deja, maine seara urmeaza sa aiba loc prezentarea iPad Air 2, iPad Mini Retina 2, iMac Retina si OS X Yosemite, compania Apple urmand a transmite LIVE intreaga conferinta din cadrul campusul sau din Cupertino. In cadrul acestei conferinte cel putin trei produse hardware vor fi prezentate de catre americani si lansate in urmatoarele saptamani sau luni de zile, iar acum va voi oferi cateva detalii in legatura cu lansarea lor si functiile pe care le vor oferi.

iPad Air 2

  Conform unor informatii venite direct din Asia, iPad Air 2 urmeaza sa fie disponibila in cantitati limitate pentru aceasta lansare, dar informatia nu este chiar atat de surprinzatoare, avand in vedere ca anual exista probleme similare. Anul acesta compania Apple ar putea avea stocuri cu pana la 50% mai mici decat in cazul iPad Air, problemele venind, in aparenta din cauza schimbarilor de design si a celor privind procesul de fabricare al ecranelor pentru tablete.

iPad Mini Retina 2

  Pentru iPad Mini Retina 2 compania Apple pregateste un update minor care implica doar o actualizare a hardware-ului si implementarea sistemului Touch ID pentru securizarea eficienta a datelor din tablete. Daca va intrebati de ce iPad Mini cu Ecran Retina 2 nu are parte de prea multa atentie din partea Apple, ei bine se pare ca americanii isi concentreaza atentia spre iPad Pro, tableta cu ecran de 12.9 inch care urmeaza sa isi faca aparitia pe piata la inceputul anului viitor.

iMac Retina

  In final vorbim despre iMac Retina, primul iMac al companiei Apple care va fi echipat cu un Retina Display ce va oferi o rezolutie dubla pentru vizualizarea imaginilor afisate de catre OS X Yosemite. Doar modelul cu ecran de 27 inch al iMac va avea Retina Display anul acesta, compania Apple avand probleme in a finaliza procesul de dezvoltare a versiunii de 21 inch, ea urmand a fi lansata pe piata abia la inceputul anului viitor, impreuna cu Apple Watch.

  Nu uitati ca pe 16 octombrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb