Toate iPhone-urile lansate pana acum apar intr-un nou test de performanta (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5n4qpXBnb6o&w=580&h=370]

  7 ani de existenta a iPhone n-au adus o multitudine de terminale din partea companiei Apple, anual performantele produselor fiind net imbunatatite de catre cei din Cupertino pentru a atarge noi si noi consumatori. Pentru a vedea cat de mult au evoluat de-a lungul anilor performantele terminalelor iPhone, cineva s-a gandit sa faca un nou test de performante pentru toate modelele lansate pana acum de catre compania Apple si mai sus il puteti vedea in totalitate.

  Desi era de asteptat ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa aiba cele mai bune performante, diferenta fata de iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S nu este chiar atat de colosala precum pare pe hartie,  cel putin in unele teste.

4 COMENTARII

  1. Ar fi interesanta o comparatie daca exista sau daca gasesti Zaone,in care sunt comparate toate Iphone-urile,dar cu Ios cu care au venit atunci cand au aparut.

  2. Concluzia: daca ai 5S si iti pare mai elegant(cazul meu) ,nu fa upgrade doar pt ca se numeste ip6 ..in continuare dejamagit de diferenta mica dintre 5S si 6!