Prima Pagina Apple Lansare iPad Air 2 si iPad Mini 3 in premiera la 2...

Lansare iPad Air 2 si iPad Mini 3 in premiera la 2 operatori de telefonie mobila

  Lansarea iPad Air 2 si iPad Mini 3 a fost anuntata in cursul zilei de ieri de catre companiA Apple, iar in Romania avem parte, in premiera, de doi operatori de telefonie mobila care vor oferi terminalele incepand din 24 octombrie. Lansarea iPad Air 2 si iPad Mini 3 va avea loc la operatorii de telefonie mobila Orange si Vodafone vinerea viitoare, cei doi operatori neavand in plan lansarea unei sesiuni de precomenzi pentru ele, asa ca achizitia va putea fi facuta pentru ele direct din magazinele online ale operatorilor.

  Includerea celor de la Vodafone in lista operatorilor care comercializeaza tabletele in tara noastra este surprinzatoare si probabil incepand de anul viitor cei de la Telekom vor fi deasemenea prezenti, asa ca “lupta” va fi interesanta in acest segment. Nici Orange, nici Vodafone nu au anuntat inca preturile pentru care vor fi vandute cele doua tablete in Romania, insa putem estima ca iPad Mini 3 va costa minim 399€ si iPad Air 2 va costa minim 499€, dar aici vorbim despre modelele entry-level ale produselor.

 • adrian

  Niciodata nu o sa pot intelege de ce diferenta asta mare de pret intre magazinele din Ro si “restul lumii” – spre ex. iPhone 6 (16GB) in Ro costa £644 pretul eMag iar in UK acelasi iPhone costa £539.

  Se presupune ca intr-o tara saraca comertul ar trebui stimulat nicidecum sugrumat. Un alt exemplu, cu banii cu care cumperi 1L de lapte in Ro, in UK primesti 2L

  Aviz carcotasilor, da muncesc si traiesc in UK deci nu ma trimiteti acolo ca deja sunt 😉

 • @adrian: Fa un drum din Romania in UK sa cumperi un iPhone 6. Cand te intorci, merita diferenta de pret plus banii cheltuiti cu drumul?

 • xxx

  Alta era ideea, nu aceea de a iti lua un iPhone din UK. 😉
  De ce acolo e mai ieftin si la noi, fiind economia praf, este mai scump ? De fapt, am impresia ca in toate tarile iPhone-ul este mai ieftin decat in Romania.

 • adrian

  @zaone, nu ai prins ideea, eu aici traiesc si vad diferentele de preturi, gadgeturi, electrocasnice, mancare, etc. Deci, de ce sa fac un drum pana aici si inapoi in Ro?

 • Am prins ideea, am plecat de multe ori din Romania, am vazut diferentele, asta e. N-ai ce face decat sa te muti. Daca te-ai apuca tu sa faci import pentru produse si sa o faci legal, vei pune exact aceleasi preturi precum restul, trust me.