Prima Pagina Apple Sute de oameni incă așteaptă in New York pentru a cumpăra iPhone...

Sute de oameni incă așteaptă in New York pentru a cumpăra iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Deși compania Apple a lansat iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu aproape o lună de zile in urma, în New York încă exista sute de persoane în fata Apple Store-ului din Fifth Avenue care așteaptă să achizitioneze cele două noi terminale. Având în vedere că ambele dispozitive au fost deja lansate în China in cursul acestei zile și că interesul vis-a-vis de ele a scăzut înca de acum două săptămâni de zile, la coadă așteaptă în principal doar clienți normali interesați să cumpere cele doua produse.

  Tim Cook a confirmat în cursul serii de ieri că iPhone 6 este cel mai bine vândut smartphone din istorie, iar prezența unui număr atât de mare de oameni în fata principalului Apple Store din New York confirma popularitatea produsului. Desigur ca situatia nu este identică și in alte orase americane, sau alte orase de pe glob, însă există în continuare un număr foarte mare de persoane care așteaptă la cozi în fața unor magazine Apple care așteaptă să cumpere cele doua produse.

 • marian24

  Probabil nu stiu ca pot sa cumpere de pe olx sau tocmai.ro

 • maricel

  oamini astea sunt nebuni sa stai la coada pt un telefon / cind magazinele sunt pline de telefoane la preturi decente

 • cccc

  Apple face miliarde de dolari de pe urma lor, fraierii

 • Cristian

  Tehnica Apple de manipulare a maselor merge perfect, cand se intersecteaza de oameni simpli care dispun de bani si nu stiu pe ce sa ii arunce.

 • MrUnivers

  Eu cred ca in occident sunt destui cetateni care isi permit sa cumpere un iphone. Asta e ultima lor grija.