iOS 8.1 adauga optiunea de a selecta intre retelele 2G, 3G sau LTE pentru datele celulare

  iOS 8.1 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple si una dintre noutatile importante pe care le aduce v-a fost prezentata de catre mine cu ceva timp in urma. Vorbesc despre posibilitatea de a dezactiva 3G in iOS 8.1, aceasta optiune fiind disponibila inca din momentul in care Apple a lansat iOS 8.1 beta 1 pentru posesorii de iDevice-uri, iar imaginea de mai sus puteti vedea cum arata meniul in care va fi disponibila aceasta optiunea.

  • Adaugă opțiunea de a selecta între rețelele 2G, 3G sau LTE pentru datele celulare

  Dezactivarea 3G in iOS 8.1 este posibila deocamdata doar in terminalele care functioneaza pe retele ale unor operatori de telefonie mobila ce nu sunt parteneri oficiali ai companiei Apple, asa ca nu veti avea parte de ea decat daca utilizati un iPhone in reteaua Digi Mobil in Romania. Desi deocamdata meniul este restrictionat, din momentul in care o solutie de jailbreak iOS 8.1 va fi disponibila, il vom putea accesa fara probleme.

Articolul precedentiOS 8.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch
Articolul următorDescarcă iOS 8.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.