iOS 8.1 – primele impresii

  iOS 8.1 a fost lansat cu doar o ora în urmă de către compania Apple și am avut deja ocazia de a îl instala pe iPhone 5, iPhone 5S și iPhone 6 Plus, iar după câteva zeci de minute de “joacă” cu ele vin cu primele impresii legate de update. Primul lucru pe care îl veți sesiza în iOS 8.1 este că Apple a făcut totul mult mai rapid decât în iOS 8.0.2, dar și decât în versiunile beta ale iOS 8.1 lansate până acum pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

  Lansarea iOS 8.1 aduce imbunătățiri multiple, de la navigarea prin meniurile aplicatiilor native și până la accesarea de pagini web, iOS 8.1 rulează totul mult mai rapid decât versiunile anterioare ale iOS 8, iar acest lucru este îmbucurător după atâtea eșecuri ale companiei Apple cu update-urile sale. Din păcate Apple nu a rezolvat problema privind lag-ul existent la răspunderea la apelurile telefonice, însă partea bună este că veți avea ocazia de a utiliza sistemul de operare cu o fluiditate mai mare.

  Aplicațiile pe care le-am testat au funcționat cu mai puține probleme decât în iOS 8.1 beta 2, excepție făcând Facebook care nu are leac, însă din păcate nu vă pot oferi detalii în legătură cu autonomia bateriei pentru că este nevoie de câteva zile de utilizare pentru a avea rezultate pertinente. Per total sunt deocamdată mulțumit de modul în care se prezintă iOS 8.1 pe care compania Apple ni-l oferă pentru instalare în momentul de față, dar sunt desigur curios să aflu care este părerea voastră în legătură cu el.