Black Friday România 2014 – când va avea loc și ce vei găsi la reducere

  Black Friday România 2014  este un eveniment organizat în România de câteva mii de magazine online și fizice, el urmând a ne oferi posibilitatea de a cumpara sute de mii de produse la prețuri promoționale timp de o singură zi. În țara noastră evenimentul va fi inițiat în cursul nopții de 22 noiembrie, atunci când majoritatea magazinelor online își vor anunța ofertele pentru întreaga zi, magazinele fizice urmând a avea un program de lucru normal.

Black Friday România 2014 pe 22 noiembrie in Romania

  Black Friday România 2014 este cel mai asteptat eveniment de reduceri organizat în țara noastră, el permițându-ne să ne achiziționăm o gama extrem de variată de produse, de la ciorapi sau lenjerie intimă și până la televizoare, calculatoare sau veioze. Aproape orice fel de produs existent pe piață va fi disponibil la reducere cu ocazia Black Friday în România și aici include supermarket-urile care au început încă de acum câteva săptpmâni de zile să organizeze promoții în spiritul acestui eveniment.

  Cu detalii suplimentare despre eveniment voi reveni în săptămânile următoare, pe măsură ce magazinele online își vor anunța participarea și vom afla exact ce tipuri de produse vor fi disponibile.

5 COMENTARII

  1. Știe cineva dacă participă și eMAG la Black Friday? Aș vrea să îmi cumpăr ceva neapărat și de aceea întreb. Mulțumesc anticipat!