Apple a lansat o serie limitată de iPhone şi iPad din aur masiv – știrea stupidă a zilei de la Antena 3

  Cam așa sună o știre publicată de “cea mai buna televiziune de știri” din România în cursul acestei zile, însă asta numai dacă aveti neplăcerea de a urmări contul lor de pe rețeaua de socializare Twitter. În momentul accesării știrii aflam că Apple a lansat într-adevăr, în mintea unora, niște terminale iPhone și tablete iPad placate cu aur de 18k pe care le va vinde nu în Apple Store, ci în magazinele unui presupus partener american care comercializează obiecte de lux.

  Acum imi dau seama că la Antena 3 lucrează și nepricepuți, dar oare câte dintre știrile lor, mai ales cele importante, sunt inventate ?

19 COMENTARII

  1. @zaone: esti Basist ? 🙂

    Faceam o gluma sper ca ai inteles aluzia….in ce tine de stiri…sunt de acord cu tine,multe sunt spuse doar pt audienta…

  2. ce tare ii simpatizez pe cei ca askforme … “esti prost? sper ca nu te-ai suparat prea tare, oricum is de-acord complet cu tine” :)))

  3. @zaone: de ce iti mai bati capul? In Romania stirile reale sunt in proportie de 5% din ce se difuzeaza. La noi in tara se cer stiri de genul: i-a dat in cap lui X pentru 50 lei sau i-a dat foc la casa pentru o datorie de 3 lei…
    Te intreb acum, cate persoane au vazut stirea? Cati au realizat? Si cati stiu despre ce este vorba? Asta este principiul stirilor in Romania.

  4. @rundown: N-o da in băsisme acum că maine, poimaine te vezi la antena 3.
    @Bogdan: Cand gogonelele sunt atat de mari, mai trebuie aruncata cate o sageata ca prea se lauda ei cu premii platite prin afara.

  5. @rundown: de o diferenta mare intre ceea ce am spus eu si ceea ce ai scris tu……nici pe departe nu mi-a fost in gand sa-l fac prost pe zaone .

  6. Partea cu premiile platie e adevarata, mai in gluma mai in serios, se plateste o taxa anuala la cnn de catre toate posturile afiliate astfel avand acces la anumite concursuri sau gale internationale. Apropos de stire, nu are rost sa ne amagim, sunt varza la capitolul it.

  7. Lucreaza in mare parte inculti si agramati dar pe langa asta stirile lor de tip tabloid sunt pentru populatia de prosti, prostime, care pun botul la asemenea stiri, rumega ce li se da.

  8. Chiar nu inteleg unde este problema, sunt zeci de firme care ofera iPhone Gold Plated (adica placate cu aur). A cautat cineva pe Google inainte de a scrie aberatii?

  9. @zaone – părerea ta despre A3 poate fi greșită, așa cum si alții pot avea o părere greșită despre tine. Cât despre articolul cu iPhone-ul Gold…..mă abțin

  10. @creed: Stiu ca “milioane” de romani se uita zilnic la antena 3, dar sunt multe gogonele acolo. Ii urmaresc pe Twitter, deci nu vorbesc doar despre o stire pusa azi.