Apple și Nike dezvoltă produse pentru fitness

  Tim Cook este CEO al companiei Apple și membru al consiliului director al companiei Nike, iar astăzi aflam de la CEO-ului celei din urmă ca o colaborare dintre ele ar putea aduce în viitorul apropiat pe piață noi produse pentru fitness. Desigur că nu au fost oferite detalii cu privire la tipurile de produse pe care cele două companii el dezvoltă împreună, însă CEO-ul Nike a dat de înteles ca va fi vorba despre produse discrete, la modă și cu funcții extrem de utile.

I think it’s going to be a big part of the future, absolutely, I think the form it takes is critical. You can go from the very geeky kind of wearables today – we’ve all seen some of those – to what I think you’ll see in the future, things that are more stealth, more integrated, more stylish and more functional, yes.

  Apple și Nike au colaborat în trecut pentru crearea unei aplicații speciale ce a fost integrată în meniul de setări al iOS, dar niciodată pentru un produs fizic, așa că rezultatul colaborării se anunță a fi extrem de interesant. Informațiile au fost oferite de către CEO-ul companiei Nike în cadrul unui interviu acordat publicației americane Bloomberg și este primul indiciu cu privire la această colaborare dintre cele două companii.