Jailbreak iOS 8.1 – de ce este bună organizarea

Jailbreak iOS 8.1  Jailbreak iOS 8.1 a fost lansat în cursul zilei de ieri și principala sa problemă a fost inițial că aplicația Cydia si tweak-urile dedicate pentru ea nu erau compatibile, deci nu puteau fi instalate în terminalele noastre. Aseară saurik a lansat o versiunea a Cydia care este compatibilă cu iOS 8.1, dar acest lucru nu a rezolvat problema principală, compatibilitatea tuturor pachetelor din repo-uri cu noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad și iPod Touch.

  Jailbreak iOS 8.1 a luat pe absolut toată lumea prin surprindere și acest lucru nu este nici pe departe atât de bun precum ați crede la o primă vedere, deși chinezii ne-au adus extrem de repede prima solutie de jailbreak pentru iOS 8. Din păcate a ține secretă dezvoltarea unei soluții de jailbreak pentru iOS le aduce utilizatorilor absolut nimic util, deoarece acum oricine va face jailbreak și va instala Cydia nu va găsi absolut nimic util acolo pentru terminalul sau terminalele sale.

  În trecut soluțiile de jailbreak erau lansate de echipe care gândeau lucrurile si așteptau până la câteva luni de zile pentru a aduce publicului larg un asemenea software, dar în final așteptarea merita. Acum lucrurile s-au schimbat, cei de la Pangu au grăbit lansarea unei soluții de jailbreak care este inutilă pentru foarte multă lume și care va avea o durată de viață extrem de scurtă deoarece Apple o va bloca, cât de repede va putea, până în momentul lansării iOS 8.2.