Rooms – Facebook lansează o nouă aplicație pentru iPhone

  Rooms este o aplicație lansată în cursul acestei seri de către compania Facebook pentru iPhone și iPod Touch, ea permițandu-le utilizatorilor să creeze camere virtuale pe diverse subiecte de interes. Aplicația ne permite să personalizăm interfața unei camere de discuții pentru a o face cât mai atractivă pentru prietenii chemați să participe la aceste discuții, un meniu al Rooms oferind posibilitatea de a trimite invitații pentru a chema persoanele interesate în camera noastră de discuții.

Rooms lets you create places for the things you’re passionate about. Pick a topic, customize the look and feel, be whoever you want to be and share with others. It’s perfect for the things you love and interests that make you unique.

Pick a topic: Create a home for people who are as into the topic as you are.
Customize the look and feel: Pick a color, choose an emoji for your like button, and more!
Be whoever you want to be: Choose nicknames for yourself, real or made up.
Share with others: Invite other people so you can share photos, videos, and notes with them.

  Rooms pare a fi o versiune avansată a bătrânului mIRC pe care probabil mulți dintre voi l-au utilizat, partea bună fiind că în acest caz avem posibilitatea de a modifica felul în care arată camera de discuții. În aceste camere utilizatorii pot partaja orice fel de conținut și pot interacționa cu el, totul funcționând într-un mod similar cu cel al Facebook, dar fiind totuși separat de rețeaua de socializare.

  Rooms este disponibilă deocamdată doar în anumite țări de pe glob, nu și în România, dar o puteti descărca din SUA urmând acest link.

3 COMENTARII