iOS 8.1 autonomia bateriei – experienta mea

  iOS 8.1 a fost lansat în cursul zilei de luni pentru iPhone, iPad și iPod Touch, iar una dintre principalele doleanțe ale utilizatorilor a fost, ca de obicei, îmbunătățirea autonomiei bateriei propriilor terminale. Am observat în comentariile publicate de către voi că nu ați fost impresionați de schimbările făcute de către compania Apple și că autonomia voastră ar fi scăzut după instalarea acestei versiuni a sistemului de operare, dar nu același lucru s-a întâmplat și în cazul meu.

  iOS 8.1 a fost instalat pentru prima oară în al meu iPhone 6 Plus înca din momentul lansării primei versiuni beta a sistemului de operare, iar abia în cea de-a doua versiune lucrurile au intrat într-o normalitate specifică privind autonomia bateriei. Față de iOS 8 sau iOS 8.0.2 nu am avut parte de o reducere a autonomiei bateriei după instalarea iOS 8.1 în propriul terminal și nimic nu s-a schimbat după instalarea versiunii oficiale pregătite de către compania Apple pentru noi toți.

  Desigur că aveam dezactivate toate opțiunile despre care v-am vorbit în acest articol și în ciuda faptului ca am GPS-ul pornit tot timpul, autonomia bateriei a rămas la același nivel precum în trecut, deci eu unul mă declar mulțumit de acest update.

  În cazul vostru s-a schimbat ceva în aceste zile ?