iPad Air 2 se indoaie la fel precum iPhone 6 Plus (Video)

  iPad Air 2 se indoaie, iar dacă vă gândeați că Apple va găsi o metodă miraculoasă de a împiedica acest lucru, atunci vă spun că vă înșelați deoarece clipurile video cu teste de îndoire apărute până acum dezvăluie fără dubiu realitatea. După cum puteți observa deja, aplicarea unei forțe suficient de mari într-un anumit punct al tabletei vă permite să îi îndoiți carcasa fără probleme chiar atât de mari.

  iPad Air 2 se îndoaie pentru că tableta este făcută folosind același aluminiu pentru carcasa sa, iar profilul extrem de subțire face îndoirea facilă dacă aplicați suficientă presiune în mijlocul tabletei companiei Apple. Era de altfel de așteptat ca noua tabletă să fie susceptibilă la îndoire în momentul aplicării presiunii în punctul corect, partea proastă fiind că ecranul este distrus indiferent cum este îndoit produsul celor de la Apple, deci nu încercați așa ceva acasă.

  Dacă Apple s-a chinuit din răsputeri să dovedească faptul că iPhone 6 și iPhone 6 Plus nu se îndoaie, în cazul iPad Air 2 nu va face eforturi similare deoarece îndoirea acestui produs este extrem de dificilă.

https://www.youtube.com/watch?v=xvifCzuXnqs

25 COMENTARII

  1. Zaone, sugerez sa inlaturi clipurile de pe site.

    Asta e o prostie iar publicitatea asta nu face decat sa le aduca alora care creeaza astfel de clipuri mai multi bani din vizualizari.

  2. Mai degraba i sa indoit fruntea lui ala, sa fim seriosi si iphone 5 il indoi daca imi cobor nivelul de inteligenta sub mediocru.

  3. Indoirea produselor e un trend acum,youtuberii fac asta pentru vizualizari implicit bani,androizii se bucura si chiar cred ca daca un produs Apple se indoaie il face rau,sper pentru sanatatea lor mintala sa nu incerce un produs Apple pentru ca o sa-si schimbe parerea si n-o sa mai aiba ce comenta impotriva lor.Toate problemele de soft care ar putea sa le aiba un sistem nou de operare de la Apple in maxim o luna bugurile se rezolva,la Android in cat timp se rezolva bugurile unui sistem,aa deja iti cumperi alt telefon pentru ca trec si 2 ani.

  4. Asta e o tampenie de test si este facut doar pt reclama.
    Problema a plecat de la unii utilizatori care s-au plans ca telefoanele lor s-au indoit in buzunar, care chiar ar fi o problema, dar sa stau sa imi aplic forta pe tablete deja e o tampenie. Dc nu fac asa si la televizoare? Este doar o tentativa de reclama.
    @12345, esti doar un papagal, si nu ma cobor la nivelul tau ca dau de petrol.

  5. A te exprima jignitor catre o persoana ( user ) tine de un nivel sub mediocru a gandirii umane, chiar daca tragi apa ca sa gasesti petrol. Nu trebui sa faceti aici circ, destul vedem la televizor.

  6. Pana la urma, daca esti destul de fortos indoi si un desktop…
    Din categoria….”carte multa nu se cere, sa fii prost, sa ai putere!”

  7. la 6.1 mm si din fonta daca il fac tot se indoaie .sa l puna pe o scandura sa nu se indoaie …da asa nu ar rezista testului cu toporul ,deci ….

  8. Deja e exagerat. Orice produs se îndoaie dacă îți pui mintea sa faci asta . Eu m-am așezat pe ipad 2 și samsung galaxy s5 (adevărat ca erau in pat )și nu au pățit nimic (am 90 kg )

  9. hmm sunt convins ca si asta intra in niste buzunare .. spre exemplu pantalonii de vara :)) te asezi si tu ca omu si ti se indoaie … tableta

  10. Primu e fake…si ar fi zgariat degetele rau la cum s a spart si mi se pare impozibil sa faci asa ceva in 3 secunde…si oricum cine ar face asta sarmanei tablete

  11. […]   iPad Air 2 se îndoaie și din păcate este în continuare torturată de către americanii care încearcă să afle ce tip de forță este necesară pentru a o distrugere, astăzi o arma de airsoft fiind adusă în fața camerelor. Totul începe cu un bend test care demonstrează că tableta are o carcasă flexibilă dacă suficientă forță este aplicată într-un anumit punct al structurii sale, însă veți observa că nu oricine va putea îndoi chiar atât de ușor aceste tablete noi ale companiei Apple. […]