iPad Air 2 se indoaie la fel precum iPhone 6 Plus (Video)

  iPad Air 2 se indoaie, iar dacă vă gândeați că Apple va găsi o metodă miraculoasă de a împiedica acest lucru, atunci vă spun că vă înșelați deoarece clipurile video cu teste de îndoire apărute până acum dezvăluie fără dubiu realitatea. După cum puteți observa deja, aplicarea unei forțe suficient de mari într-un anumit punct al tabletei vă permite să îi îndoiți carcasa fără probleme chiar atât de mari.

  iPad Air 2 se îndoaie pentru că tableta este făcută folosind același aluminiu pentru carcasa sa, iar profilul extrem de subțire face îndoirea facilă dacă aplicați suficientă presiune în mijlocul tabletei companiei Apple. Era de altfel de așteptat ca noua tabletă să fie susceptibilă la îndoire în momentul aplicării presiunii în punctul corect, partea proastă fiind că ecranul este distrus indiferent cum este îndoit produsul celor de la Apple, deci nu încercați așa ceva acasă.

  Dacă Apple s-a chinuit din răsputeri să dovedească faptul că iPhone 6 și iPhone 6 Plus nu se îndoaie, în cazul iPad Air 2 nu va face eforturi similare deoarece îndoirea acestui produs este extrem de dificilă.

https://www.youtube.com/watch?v=xvifCzuXnqs