Prima Pagina iPad Air 2 - LANSARE, PRET, ROMANIA, IMAGINI iPad Air 2 – un nou test de rezistență o pune în...

iPad Air 2 – un nou test de rezistență o pune în fața unei arme airsoft (Video)

  iPad Air 2 se îndoaie și din păcate este în continuare torturată de către americanii care încearcă să afle ce tip de forță este necesară pentru a o distrugere, astăzi o arma de airsoft fiind adusă în fața camerelor. Totul începe cu un bend test care demonstrează că tableta are o carcasă flexibilă dacă suficientă forță este aplicată într-un anumit punct al structurii sale, însă veți observa că nu oricine va putea îndoi chiar atât de ușor aceste tablete noi ale companiei Apple.

  În cazul armei de airsoft lucrurile sunt cât se poate de clare, aceasta distrugând complet tableta, astfel încât ea nu mai poate fi utilizată.

 • nagy77

  Si chiar se asteptau sa mai functioneze? Din ce in ce mai mult vad articole bazate pe imbecilitatea unora. Unii psihologi mi-ar spune ca dau si eu in imbecilitate citind aceste articole.
  Sper pe viitor sa vad si un articol cum ca unu si-a dat cu ipad-ul in cap sa vada daca mai functioneaza ( el sau ipad-ul ).

 • wiki

  @nagy , pai nu ai cum sa opresti asa ceva.Acest articol este o modalitate prin care se face reclama la idevice-uri.
  Este ca si cum pe forumul pasionatilor de Logan le-ai cere sa nu mai faca reclamă la masina lor.
  Fatrul ca aia pe YouTube fac bani din vizualizări e o chestie minusculă, ținta principală este publicitatea si Zaone stie unde țintește.

 • nagy77

  Intradevar o sa devenim toti niste imbecili ( daca asa se fac bani mai usor ) eu cred ca nu trebui sa ne rezumam la asa ceva si vreau sa cred ca sunt multe alte feluri de articole mult mai interesante si educative prin care poti face 10000 de vizualizari si sa castigi de N ori mai multi bani.

 • @nagy77: Sigur ca da, niste idei de articole educative ?

 • Mostwanted

  Un articol educativ ar putea fi despre un test în care ipad-ul ar putea fi folosit pe post de tocător.. Altfel s-ar putea verifica rezistenta la zgârieturi, dar și utilitatea în bucătărie.. Părerea mea!

 • nagy77

  Ipad nu poate fi folosit pe post de umbrela.
  Ipad va poate aduce mii de retete in bucatarie.
  Ipad ar trebuii introdus in scoli sa tina loc de manuale ( este mult mai ieftin decat 3 culegeri de manuale de clasa a 3-a ) .