iPhone 6 și iPhone 6 Plus încă sunt disponibile pentru precomandă cu livrare în 31 octombrie

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt disponibile încă din cursul nopții trecute pentru precomandă la Telekom Romania, Orange și Vodafone, iar în peste 20 de ore stocurile inițiale alocate României încă nu au fost epuizate. Dacă veți accesa website-urile celor trei operatori de telefonie mobilă din țara noastră veți observa că unele modele ale ale celor două noi smartphone-uri Apple pot fi în continuare precomandate cu livrare în data de 31 octombrie, un lucru destul de surprinzător.

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt greu de găsit în multe țări de pe glob și compania Apple abia reușește să acopere cererea de pe piață, însă operatorii de telefonie mobilă din România par să aibă suficiente unități în stoc pentru utilizatorii locali interesați de cele două produse. Nu se știe cât vor mai fi disponibile terminalele pentru precomandă în magazinele fiecăruia dintre operatori, așa că dacă încă nu ați reușit să cumpărați ceea ce vă interesa, ar fi bine să o faceți.

8 COMENTARII

  1. la ce foame e in țară, mulți realizeaza ca iphone 6 si plus e inutil. urmeaza sa le vedem pe masa celor de bani gata prin cluburi

  2. Zaone , scz de offtopic dar eu mi-am cumparat un iphone 6 din germania de la mediamarkt sau ceva de genul . Astazi am vazut ca am un pixel mort pe ecran .. Pot face ceva sa il inlocuiesc la noi in tara ? Sau trebuie sa merg cu el pana in germania ? Sau nu mi-lninlocuieste pentru un pixel ?

  3. Sa ramana disponibile la precomanda pana in 31, poate asa isi vor da seama si operatorii ca au cam sarit gardul cu preturile anul asta ! Inca o data ar fi cazul sa dea dovada de decenta in preturi nu jegmenism balcanic !

  4. @Zaone mi-am achiziționat un iPhone 6 si am o mică – mare problema . Când m-a uit la un videoclip de exemplu pe Facebook si întorc telefonul pe laterala ca sa se vadă pe toată imaginea , nu merge , rămâne video-ul ca si cum ai tine normal telefonul in mâna . Spune-mi te rog dacă este ceva de prin setări de activat sau are tel vreo problema . Mulțumesc anticipat !!