Samsung Galaxy Note 4 nu are parte de vânzări spectaculoase în prima lună de disponibilitate

  Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat de către compania Samsung cu o lună de zile în urmă pe piață, iar acum coreenii vin cu primele detalii cu privire la vânzările pe care noul lor terminal l-a înregistrat în această perioadă. Conform reprezentanților Samsung, noul smartphone a fost vândut în 4.5 milioane de exemplare în China, Coreea de Sud și restul țărilor în care este disponibil, cifra fiind cu 500.000 de unități mai mică decât cea înregistrată pentru Samsung Galaxy Note 3 în aceeasși perioadă.

  Samsung Galaxy Note 4 a înregistrat într-o lună cu 500.000 mai multe vânzări decat iPhone 6 și iPhone 6 Plus într-o singură zi, sau cu 5.5 milioane de vânzări mai puțin decât cele două produse Apple în numai 3 zile. Acum rămâne și aspectul ambiguității celor de la Samsung, compania oferind de obicei detalii despre vănzările făcute spre partenerii săi și nu direct către clienți, in acest caz terminalele prezentate ca fiind vândute stand de fapt în rafturile magazinelor sau în depozite.

  In condițiile în care nimeni nu poate spune sigur ce a vândut sau nu Samsung, rămâne doar o scădere față de cifrele raportate anul trecut.