Samsung pregateste o versiune mai puternica a Galaxy Note 4 pentru a concura cu iPhone 6 Plus

iPhone-6-Plus-si-Samsung-Galaxy-Note-4

  Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat pe piata la scurt timp dupa iPhone 6 Plus, asta desi terminalul companiei Samsung a fost anuntat cu ceva timp inainte, dar pus in vanzare mai tarziu, aceasta fiind strategia coreenilor. Desi Samsung Galaxy Note 4 este mai puternic decat iPhone 6 Plus in ceea ce priveste puterea de procesare si puterea placii grafice, Samsung pregateste totusi un upgrade major pentru terminalul sau, el putand ajunge pe piata la inceputul anului viitor.

Our sources have revealed to us that a new variant of the Galaxy Note 4 with a Snapdragon 810 SoC is being tested for some major carriers in South Korea. These carriers might be LG+, SKT, and Olleh, but we are not too sure about the names. Unlike the Snapdragon 805, which features a 32-bit quad-core CPU and Adreno 420 GPU, the Snapdragon 810 SoC uses a 64-bit octa-core CPU working in ARM’s big.LITTLE configuration and an newer Adreno 430 GPU.

  Conform unor surse apropiate celor de la Samsung, compania coreeana se pregateste sa inlocuiasca procesorul Samsung Galaxy Note 4 intr-o versiune ce ar putea ajunge pe pietele de pe intregul glob la inceputul anului 2014. Un procesor Snapdrago 810 ar urma sa fie implementat in acest nou terminal, el beneficiind de o tehnologie de 64 de biti pe care Qualcomm s-a chinuit sa o pregateasca pentru actualele terminale Android, dar nu a reusit.

  Implementarea acestui procesor in noua versiune a Samsung Galaxy Note 4 depinde de capacitatea celor de la Qualcomm de a produce rapid procesoarele, productia fiind programata pentru a incepe chiar de anul acesta. Ce ar putea castiga Samsung dintr-o palma data celor care au cumparat actualele modele ale Samsung Galaxy Note 4 este greu de spus, dar ceea ce este cat se poate de clar este ca foarte putini vor evita iPhone 6 Plus doar pentru noul procesor al produsului Samsung.