iOS 8.1 Jailbreak – Cydia nu apare după instalare, iată cum rezolvi problema

  iOS 8.1 Jailbreak a venit fără Cydia, știm asta și v-am publicat zilele trecute un tutorial pentru instalarea Cydia în iOS 8.1, dar unii dintre voi nu ați reușit să instalați aplicația după numeroase încercări nereușite. Ei bine astăzi am pentru voi rezolvarea la această problemă, totul având legătură cu instalarea aplicației 25pp pentru instalarea de aplicații piratate prin intermediul acestui magazin chinezesc, instalarea Cydia eșuând dacă ați ales instalarea sa în timpul procedurii de jailbreak.

  Pentru a rezolva acastă problemă va trebui să accesați aplicatia Pangu din ecranul principal și să dezinstalați PP2.0 din ea, să reporniți terminalele, iar mai apoi să urmați din nou tutorialul pentru instalarea Cydia în iOS 8.1. De această dată procedura ar trebui să funcționeze fără probleme și aplicația să apară și să poată fi utilizată dacă în trecut se închidea subit în momentul accesării.

Articolul precedentPromotiile zilei – 25.10.2014
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 25.10.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.