iOS 8.1 jailbreak – probleme iMessage, Safari, SMS și Cydia în curs de rezolvare de către Pangu

  iOS 8.1 jailbreak are o multitudine de probleme care afectează posesorii de iPhone, iPad și iPod Touch, iar asta în principal deoarece vorbim despre o solutie grăbită și lansată doar de către chinezi pentru a nu pierde bani promiși de către o companie locală. În aceasta idee, Pangu jailbreak generează probleme cu utilizarea Safari, iMessage, a funcției SMS, dar și a aplicației Cydia, echipa de hackeri Pangu recunoscând existența lor și anunțând că lucrează împreună cu saurik pentru a le rezolva.

Currently known Safari, iMessage / SMS can not send the photo bug, we are trying to solve. Meanwhile Pangu also working closely with saurik, Cydia and MobileSubstrate for an early solution to the problem of compatibility. Please be patient, once the issue is resolved, we will post updates.

  iOS 8.1 jailbreak este o soluție de jailbreak extrem de problematică și dacă veți alege să o utilizați trebuie să fiți conștienți că veți întâmpina aceste probleme pe terminalele voastre în folosirea zilnică. Din păcate nimeni nu știe când vor fi rezolvate ele și va fi disponibil un update pentru Pangu, așa că va trebui să aveți răbdare și să evitați în continuare soluția dacă o faceți deja.