Prima Pagina Activator Jailbreak iOS 8.1: Activator este în sfărșit compatibil aducând suport pentru mii...

Jailbreak iOS 8.1: Activator este în sfărșit compatibil aducând suport pentru mii de tweak-uri

  Jailbreak iOS 8.1 devine din ce în ce mai interesant pentru utilizatorii de rând după actualizarea framework-ului Activator care ne permită să utilizăm gesturi pentru a controla o multitudine de funcții în sistemul de operare iOS 8.1. Având în vedere că Activator stă la baza funcționalității unei multitudini de tweak-uri disponibile în Cydia pentru terminalele noastre, actualizarea sa oferă posibilitatea de a folosi și acele pachete în terminalele noastre dupa efectuarea unui Pangu jailbreak.

  Jailbreak iOS 8.1 nu este 100% util deocamdată deoarece activator este momentan disponibil în versiune beta în repo-ul http://rpetri.ch/repo/ al Cydia pentru instalare, așa că va trebui să așteptăm câteva zile până când el va fi complet util. Chiar și așa, din acel repo veți putea instala nu doar Activator, ci și tweka-uri precum Flipswitch, dezvoltatorul lor implementând zilele acestea compatibilitate beta pentru iOS 8.1, așa că va trebui să aveți grijă în utilizare deoarece pot apărea oricând probleme.

 • Eugen

  La ce ajuta Flipswitch

 • Baga toggle-uri in Control Center.

 • mane

  winterBoard ce noutati despe compatibilitate?

 • avocat

  Am trecut de la ios 7.0.4 cu jailbreak pangu la 8.1 si nu reusesc sa instalez pangu (nici 1.00 nici 1.01)! Ambele se opresc la pasul 4/6! 5 s gold nou, neverlocked! Imi poate da cineva un sfat ? Multumesc frumos!

 • @avocat: Trebuie repetata procedura pana merge, si dupa cum am scris in tutorial, trebuie sa fie dezactivate codul de siguranta si find my iPhone.

 • mane

  winterBoard ceva noutati despe compatibilitate?