Black Friday România 2014 : ultima zi de Black Friday PRO cu reduceri pentru noi

  Black Friday România 2014 a început zilele trecute cu Black Friday PRO, o promoție organizată de către acest magazin online din România, el dând startul unei luni întregi de reduceri pentru sute de mii de produse. Campania inițiată zilele trecute în această pagină a intrat astăzi în ultima zi, iar în această pagină veți putea vizualiza tot ceea ce există disponibil la reducere pentru noi în momentul de față, așa că dacă ați evitat să faceți o achiziție, acum este momentul doarece mâine nu vor fi disponibile.

Black Friday 2014 România începe pe 21 noiembrie

  Black Friday România 2014 va avea startul în România în noaptea dinspre 20 noiembrie spre 21 noiembrie, la miezul nopții o multitudine de magazine online urmând a îți publica ofertele pentru toate produsele oferite la pret redus. În general achizițiile vor putea fi făcute chiar din timpul nopții în toate magazinele, deci nu va fi o situație similară cu Black Friday PRO, când utilizatorii au putut cumpăra orice și-au dorit începând cu primele ore ale dimineții.

  În concluzie, profitați de Black Friday PRO cât încă mai sunt valabile ofertele, iar în săptămânile următoare ne vom bucura de multe zeci de mii de alte produse oferite la preturi promoționale de către marile magazine online.